Βαφή NaYo – Μάθετε γιατί είναι η “σωτηρία” στις βαφές μαλλιών

Εμείς, τα κορίτσια του Όμορφα Μυστικά γνωρίζουμε πως όλες μοιραζόμαστε μια κοινή επιθυμία: Να έχουμε ένα ξεχωριστό και υπέροχο χρώμα στα μαλλιά μας που να διαρκεί πολύ. Κι έχουμε και μια κοινή ανησυχία… Μήπως οι συχνές εφαρμογές της βαφής μας καταστρέφουν τα μαλλιά που ήδη ταλαιπωρούμε πολύ.

Ακούσαμε για τη NaYo από φίλες και αναγνώστριες του blog και αμέσως μπήκαμε στον πειρασμό να τη δοκιμάσουμε. Τα αποτελέσματα μας ξετρέλαναν και έτσι σπεύδουμε να μοιραστούμε το «μυστικό» μαζί σας!

Η NaYo είναι μια επαγγελματική μόνιμη βαφή σε μορφή κρέμας, με εξαιρετικά ήπια σύνθεση και μέγιστα αποτελέσματα χάρη στο αποκλειστικό σύμπλεγμα NaYo Complex, το οποίο βασίζεται σε βιολογικά συστατικά. Πρόκειται για μία μοναδική καινοτομία στις βαφές μαλλιών. Η τεχνολογία τους αλλάζει ριζικά με τη NaYo καθώς δεν προσφέρει απλώς εξαιρετικό χρώμα αλλά αποτελεί ταυτόχρονα μια θεραπεία ομορφιάς που τρέφει και περιποιείται την τρίχα.

Η NaYo (στην Ελλάδα από το 2010) ήταν η πρώτη «βιολογική» βαφή χωρίς αμμωνία και χωρίς PPD (Παραφαινυλενοδιαμίνες).

Πρόκειται για επικίνδυνες ουσίες που καταστρέφουν το τριχωτό της κεφαλής και μπορούν να διεισδύουν στο δέρμα. Η σύνθεσή της δεν περιέχει, επίσης κανένα αλλεργιογόνο συστατικό.

Η NaYo έχει θεραπευτική και μαλακτική δράση με εκχύλισμα Γιαούρτης και ισχυρά φυτικά συστατικά με βιολογική πιστοποίηση (Καλέντουλα και Λινό). Παρέχει 100% χρωματική κάλυψη και τέλεια ομοιομορφία στην απόχρωση από τη ρίζα μέχρι τις άκρες. Επιπλέον, έχει ισχυρή ξανοικτική δράση καθώς μπορεί να ανοίξει το χρώμα περισσότερο από 4 τόνους. Η υφή της είναι καινοτόμος, σε μορφή βελούδινης, καλλυντικής κρέμας και είναι εντελώς άοσμη κι ευχάριστη στην εφαρμογή.

Θα τη βρείτε σε 18 σειρές χρωμάτων και συνολικά 85 αποχρώσεις ιδιαιτέρως μεγάλης διάρκειας. Κάπου ανάμεσά τους ή και με τον συνδυασμό τους θα βρείτε το δικό σας μοναδικό χρώμα και δεν θα το αλλάξετε ποτέ!

Για τους επαγγελματίες αναγνώστες μας να τονίσουμε ότι παρέχονται και ενεργοποιητές σε φακελίδια. Μια καινοτόμος συσκευασία άμεσης ανάμειξης που δεν απαιτεί τη χρήση ζυγαριάς ή δοσομετρητή. Η NaYo είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στις βαφές μαλλιών και αυτήν την στιγμή στην κορυφή των βαφών με βιολογικά συστατικά παγκοσμίως.

Επισκεφτείτε τη σελίδα της NaYo στο Facebook  και στείλτε τις παραγγελίες σας στο Inbox ή τηλεφωνήστε στο 21 0620 0404 για να ενημερωθείτε για το συνεργαζόμενο δίκτυο κομμωτηρίων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ