Θέλετε ανόρθωση προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ τώρα; Δείτε πως!

Η πτώση και η χαλάρωση της επιδερμίδας μας με το πέρασμα των χρόνων είναι αναπόφευκτη. Ωστόσο δεν είναι κάτι το οποίο δε μπορούμε να επιβραδύνουμε ή και να βελτιώσουμε σε έναν πολύ ικανοποιητικό βαθμό.

Για την ανόρθωση του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ μας αφηνόμαστε στα χέρια της Firm Skin της εταιρίας Rosveda.

H 100% οργανική αυτή κρέμα σύσφιξης και ανόρθωσης, που παρασκευάζεται σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές της Ayurveda, ενεργοποιεί και αυξάνει τον μεταβολισμό των κυττάρων και μειώνει εντυπωσιακά ρυτίδες, λεπτές γραμμές έκφρασης και σημάδια γήρανσης. Τα βότανα ενεργοποίησης των κυττάρων, συμβάλλουν επίσης στη μείωση των σκούρων κηλίδων, κάνοντας το δέρμα μας φωτεινό. Επειδή η δράση εκτελείται από τον ίδιο τον οργανισμό, οι βελτιώσεις που επιφέρει η θεραπευτική κρέμα Firm Skin είναι ιδιαιτέρως μεγάλης διάρκειας.

Δρα σε συνεχή βάση εκπαιδεύοντας τα ίδια τα κύτταρα να επιτελέσουν τις λειτουργίες τους, να αντιδράσουν στην γήρανση, στην χαλαρότητα και στις παρενέργειες από την ατμοσφαιρική ρύπανση. Το συνδυασμένης ενέργειας μείγμα βοτάνων που περιέχει ρυθμίζει την κυκλοφορία του αίματος, αυξάνει τον μεταβολισμό, αποτοξινώνει και θρέφει τα κύτταρα.

Η άμεση αυτή δράση πάνω στα κύτταρα χαρίζει λάμψη, ομοιομορφία και βελτιώνει εντυπωσιακά την υφή και την εμφάνιση του δέρματος, όχι μόνο στο πρόσωπο, αλλά και σ’ άλλα σημεία του σώματος, όπως μπράτσα και μηρούς.

Η σύσφιξη και η ανόρθωση είναι άμεσα ορατές από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές.

Διαθέτει ισχυρή αντιοξειδωτική και προστατευτική δράση ενώ ενισχύει και την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, χαρίζοντας έτσι σφριγηλό και ελαστικό δέρμα.

Επιλέξτε μεταξύ της Firm Cream Normal, Dry and Mature -εάν έχετε κανονικό, ξηρό, πολύ ξηρό και ώριμο δέρμα- ή της Firm Cream Oily, Oily Tendency and Mixed -εάν έχετε κανονικό με τάσεις λιπαρότητας, λιπαρό ή μικτό δέρμα- και απαλλαγείτε από τη χαλάρωση με απόλυτα φυσικό τρόπο. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site της Rosveda www.rosveda.gr ή κάντε like στην επίσημη σελίδα της στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτες τα νέα της εταιρίας!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ