κοχύλια με σπανάκι & παρμεζάνα viofree

Vegan Συνταγή – Γεμιστά κοχύλια με σπανάκι και Viofree με γεύση παρμεζάνα

Αυτή τη συνταγή θα τη λατρέψετε!

ΥΛΙΚΑ

  • 150g Viofree Παρμεζάνα
  • 1 Συσκευασία ζυμαρικά κοχύλια μεγάλα
  • 1/2 κιλό σπανάκι φρέσκο (καθαρισμένο & πλυμένο)
  • 1 μεσαίο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1 φλιτζάνι  φρέσκο άνηθο & μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 4 κ .σ. σταφίδες ξανθές (φουσκωμένες σε ζεστό  νερό & στραγγισμένες)
  • 4 κ .σ. κουκουνάρι καβουρδισμένο
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι, φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι & μοσχοκάρυδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε ελαφρά το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να πάρει ένα ελαφρύ ξανθό χρώμα.

Στη συνέχεια προσθέτουμε όλο το σπανάκι, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε συχνά μέχρι να μαραθεί καλά.

Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά και αμέσως  προσθέτουμε το τριμμένο μοσχοκάρυδο (όσο θέλετε), τις σταφίδες, το καβουρδισμένο κουκουνάρι, τα φρέσκα μυρωδικά και την τριμμένη παρμεζάνα Viofree (κρατάμε λίγο για το τέλος). Ανακατεύουμε καλά να ενωθούν τα υλικά μας και κρατάμε τη γέμιση ζεστή τοποθετώντας πάνω στο τηγάνι μία μεμβράνη τροφίμων.

mockup viofree parmesan final

Βράζουμε σε καλά αλατισμένο νερό τα κοχύλια βάσει του χρόνου που αναγράφεται πάνω στη συσκευασία.

Σουρώνουμε καλά και ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο. Γεμίζουμε τα κοχύλια με το μείγμα που ετοιμάσαμε, πασπαλίζουμε με επιπλέον παρμεζάνα Viofree και σερβίρουμε.

Καλή όρεξη!

Αναζητήστε τα προιόντα Viofree σε πάνω από 200 βιολογικά & deli καταστήματα σε όλη την Ελλάδα!

Μπείτε στη σελίδα της Viofree στο Facebook και δείτε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ