Ήρθε η νέα ρετινόλη για το ευαίσθητο δέρμα

Ήρθε η νέα ρετινόλη για το ευαίσθητο δέρμα με ενισχυμένη σύνθεση και μέγιστη ανοχή: REDERMIC RETINOL

Εντατική αντιρυτιδική φροντίδα για το πρόσωπο
Οι δερματολόγοι συμφωνούν ότι η γήρανση του δέρματος οφείλεται σε ένα συνδυασμό ενδογενών και εξωγενών παραγόντων: η φυσική γήρανση που συμβαίνει λόγω επιβράδυνσης στην ανανέωση των κυττάρων είναι ένα φαινόμενο αναπόφευκτο και μη αναστρέψιμο και εκδηλώνεται με ξηρότητα, ρυτίδες και απώλεια σφριγηλότητας. Όταν συνδυάζεται με περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως η ηλιακή ακτινοβολία, το κάπνισμα και το στρες που διεγείρουν την παραγωγή των βλαβερών ελευθέρων ριζών, η διαδικασία γήρανσης επιταχύνεται και τα συμπτώματα εμφανίζονται νωρίτερα και εντονότερα.

REDERMIC R_Tube Correcteur 30ml-FRGB+ombre REDERMIC-R_Tube-Correcteur-30ml-FRGB+ombre

Σε ποιες απευθύνεται η Redermic Retinol
Σε γυναίκες με ευαίσθητο δέρμα που αναζητούν αντιρυτιδική φροντίδα με υψηλή αποτελεσματικότητα για εντατική επανόρθωση των ρυτίδων και της ανομοιόμορφης όψης, αλλά και ασφάλεια για το δέρμα τους.

Δερματολογική καινοτομία

H Redermic Retinol διαθέτει μια αποκλειστική σύνθεση με Καθαρή Ρετινόλη + Ρετινόλη Προοδευτικής Απελευθέρωσης για ενισχυμένη αποτελεσματικότητα & υψηλή ανοχή ακόμα και για το ευαίσθητο δέρμα.

Η μοναδικότητά της οφείλεται στο ότι η Ρετινόλη Προοδευτικής Απελευθέρωσης επιτρέπει τη σταδιακή αποδέσμευση της βέλτιστης δόσης Ρετινόλης για αποτελεσματική επανόρθωση ενώ παράλληλα σέβεται το όριο δυσανεξίας του δέρματος. Αν η Ρετινόλη απελευθερωθεί άμεσα κατά την εφαρμογή της στο δέρμα, μπορεί να ξεπεραστεί το όριο δυσανεξίας με αποτέλεσμα την εμφάνιση ερεθισμών. Χάρη στη σύνθεσή της, αποφεύγεται αυτός ο κίνδυνος, καθώς το δέρμα έχει το χρόνο να προσαρμοστεί στην ισχυρή επανορθωτική δράση της Ρετινόλης. Η νέα ενισχυμένη σύνθεση της REDERMIC RETINOL συνδυάζει τη Ρετινόλη προοδευτικής απελευθέρωσης με 3 συστατικά που δρουν συμπληρωματικά για να ενισχύσουν τη δράση της Ρετινόλης και να μεγιστοποιήσουν την ανοχή για το δέρμα.

Νέα σύνθεση για ακόμα πιο ενισχυμένη αποτελεσματικότητα & ανοχή

Η αποκλειστική σύνθεση με Καθαρή Ρετινόλη + Ρετινόλη Προοδευτικής Απελευθέρωσης ενισχύεται με:

  • HEPES & ADENOSINE – ενισχύουν τη δράση της Ρετινόλης και επιπλέον προσφέρουν άμεσα αποτελέσματα σε ρυτίδες, λειαίνουν την επιδερμίδα και επαναφέρουν την ομοιομορφία της.
  • NEUROSENSINE: καταπραϋντική δράση
  • Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay – φυσικά πλούσιο σε Σελήνιο, έχει αποδεδειγμένη αντιοξειδωτική και καταπραϋντική δράση, συμβάλλοντας στην πρόληψη της γήρανσης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ