Κερδίστε μια διανυκτέρευση και ένα γεύμα για δύο στο NJV Athens Plaza Hotel

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, η καρδιά όλων των Ερωτευμένων θα χτυπήσει δυνατά στο ATHENS METRO MALL!

Γιορτάστε την πιο ρομαντική βραδιά του χρόνου, σε ένα Valentine’s Live Stage (19.30) με τον Πέτρο Ιακωβίδη – μαζί του η Τάνια Καρρά – και παρέα τον Λάμψη 92,3 που θα εκπέμπει live στο ATHENS METRO MALL από τις 18:00.

Δώρα Αγάπης
Έως την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήστε το shopping…της καρδιάς σας στο ATHENS METRO MALL και πάρτε μέρος στην κλήρωση για μια διανυκτέρευση και ένα γεύμα για δύο στο NJV Athens Plaza Hotel. Το τυχερό ζευγάρι θα ανακοινωθεί στις 14 Φεβρουαρίου από τον Λάμψη 92,3 που θα εκπέμπει live στο Αthens Metro Mall από τις 18:00.metro

Σχετικά με το Athens Metro Mall
Το ATHENS METRO MALL με πέντε ορόφους για αγορές και ψυχαγωγία, αποτελεί τη απόλυτη εμπειρία καταναλωτών για κάθε στιγμή. Είναι στρατηγικά τοποθετημένο ακριβώς μπροστά στο μετρό του Αγίου Δημητρίου επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, αποτελώντας το μοναδικό εμπορικό κέντρο που προσφέρει τόσο μεγάλη ευκολία πρόσβασης. Το Athens Metro Mall παρέχει στους επισκέπτες του, 90 καταστήματα ηγετικών brands που καλύπτουν κάθε ανάγκη, 18 χώρους εστίασης, 5 κινηματογραφικές αίθουσες, Super Market, παιδότοπο, τράπεζα και 1200 θέσεις πάρκινγκ. Τέλος, η ιδιαίτερη κατασκευή του, οι αρχιτεκτονικές γραμμές, ο άφθονος φωτισμός και το έντονο υγρό και πράσινο στοιχείο δημιουργούν τον ιδανικό χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας εναρμονισμένο με το αστικό περιβάλλον.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ