Τα Χριστούγεννα ξεκινούν… την Πέμπτη 16 Νοέμβριου στο ATHENS METRO MALL!

Και φέτος, το αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων, γιορτάζει την έναρξη της εορταστικής περιόδου με ένα εντυπωσιακό Christmas Live Stage από το Νίκο Μακρόπουλο, μαζί του και οι Kings! Την παρουσίαση θα κάνει ο Θέμης Γεωργαντάς!

image008

Μικροί και Μεγάλοι, ζήστε τη χαρά των γιορτών όπως μοναδικά σας την προσφέρει κάθε χρόνο το ATHENS METRO MALL και ελάτε να απολαύσουμε μαζί, ένα λαμπερά χριστουγεννιάτικο, στολισμένο σκηνικό, shopping & διασκέδαση μέσα από τη μουσική σκηνή των Christmas Live Stage που σας περιμένουν μέχρι και τον Δεκέμβριο!

Christmas Live Stage
Έως τις 23 Δεκεμβρίου απολαμβάνουμε Χριστουγεννιάτικες στιγμές, shopping και μουσική στα Christmas Live Stage του ATHENS METRO MALL:

• Πέμπτη 16 Νοεμβρίου | Νίκος Μακρόπουλος, μαζί του οι ΚINGS

• Παρασκευή 24 Νοεμβρίου | Γιώργος Σαμπάνης, μαζί του οι Going Through

• Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου | Πέγκυ  Ζήνα & Κώστας Δόξας, συμμετέχει η Άννα Καμαρινού

• Σάββατο 23 Δεκεμβρίου | Ελένη Φουρέιρα & Dj Pitsi

Η είσοδος στα Christmas Live Stage του ATHENS METRO MALL είναι ελεύθερη! Μη χάσετε στιγμή γιατί από τις 6 το απόγευμα ο αγαπημένος ραδιοφωνικός σταθμός 92,3 Λάμψη fm θα μεταδίδει ζωντανά το πρόγραμμά του μέσα από τις εγκαταστάσεις του αγαπημένου σας εμπορικού κέντρου.
Το ATHENS METRO MALL με πέντε ορόφους για αγορές και ψυχαγωγία, αποτελεί την απόλυτη εμπειρία των καταναλωτών για κάθε στιγμή. Είναι στρατηγικά τοποθετημένο ακριβώς μπροστά στο μετρό του Αγίου Δημητρίου επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, αποτελώντας το μοναδικό εμπορικό κέντρο που προσφέρει τόσο μεγάλη ευκολία πρόσβασης. Το ATHENS METRO MALL παρέχει στους επισκέπτες του 95 καταστήματα ηγετικών brands που καλύπτουν κάθε ανάγκη, 18 χώρους εστίασης, 5 κινηματογραφικές αίθουσες, Super Market, παιδότοπο, τράπεζα και 1200 θέσεις πάρκινγκ. Τέλος, η ιδιαίτερη κατασκευή του, οι αρχιτεκτονικές γραμμές, ο άφθονος φωτισμός και το έντονο υγρό και πράσινο στοιχείο δημιουργούν τον ιδανικό χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας εναρμονισμένο με το αστικό περιβάλλον.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ