Το Hard Rock Cafe Athens Γιορτάζει Τον Άγιο Βαλεντίνο

Η αγάπη εκφράζεται με διάφορους τρόπους και ο καλύτερος είναι η μουσική, για αυτό υπάρχει μόνο ένα μέρος για να γιορτάσετε την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου – το Hard Rock Cafe! Την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, Hard Rock Cafe Athens θα ντυθεί στα χρώματα του έρωτα προκειμένου να σας προσφέρει την πιο ονειρεμένη Valentine’s Day εμπειρία γεμάτη αγάπη, καρδιές και ρομαντισμό.

Για αυτή την ιδιαίτερη ημέρα το Hard Rock Cafe Athens θα φιλοξενήσει το Liposan προσφέροντας στους επισκέπτες του την Sparkle εμπειρία από τα προϊόντα και την ευκαιρία να φωτογραφηθούν ώστε να συμμετέχουν στην κλήρωση για να κερδίσουν ένα γεύμα 2 ατόμων.

Το Hard Rock Cafe Athens θα γεμίσει με κεριά, σοκολάτες και λουλούδια ώστε να υποδεχτεί τους ερωτευμένους επισκέπτες που θα χαρούν να γιορτάσουν την ιδιαίτερη ημέρα. Ανάμεσα σε πολλές εκπλήξεις, περιλαμβάνεται φυσικά άφθονη ερωτική μουσική, μέσα από το φιλοξενούμενο DJ set, με «παραγγελίες τραγουδιών» στον Resident dj, καθώς και μενού για 2 ειδικά σχεδιασμένα για την ημέρα.

Στην τιμή των 26.95€ ανά άτομο, την πιο ερωτική ημέρα του χρόνου, οι ερωτευμένοι μπορούν αν απολαύσουν στο Hard Rock Cafe Athens:

Welcome Drink: Ένα ποτήρι Prosecco για τον καθένα

Starter: Tupelo Chicken Tenders ή σαλάτα Lil Caesar

Κυρίως πιάτο, με επιλογές από:
Legendary burger
Veggie Leggie Burger
Twisted Mac & cheese with chicken
Texan Pork
Herb chicken

Επιδόρπιο: Lil Brownie
Πού: Hard Rock Cafe Athens
Αδριανού 5 , Μοναστηράκι
Πότε: Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018
Τιμές: Valentine’s Menu 26.95€ ανά άτομο
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΚΡΑΤΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ