weightloss2

Λέμε “ΝΑΙ” στην ΠΡΟΚΛΗΣΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ για Φωτοθεραπεία με Προσωπικό Coaching & πολλά BONUS για τον Καινούργιο μας Εαυτό

Γιατί,  “KAMMIA ΠΡΟΚΛΗΣΗ = ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ” !!!

Ήρθε ή ώρα να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε την υγεία σας και το σώμα σας για να δείτε αποτελέσματα!
Υπάρχουν χιλιάδες προγράμματα έξω με την υπόσχεση να αποκτήσετε το σώμα των ονείρων σας. Εάν πραγματικά θέλετε να αλλάξετε την πορεία της υγείας σας, θα πρέπει να αλλάξετε τα λόγια σας, την στάση & τη νοοτροπία σας, γιατί εκεί που αποτυγχάνει το κάθε πρόγραμμα είναι στο υποσυνείδητο με τις αρνητικές καταγραφές  που κάνουμε ασυνείδητα για παράδειγμα «κανείς δεν με αγαπάει», «είμαι χοντρή & άσχημη», «δεν θα τα καταφέρω», «δεν θα βρω δουλειά» κ.α.

  • ΜΗΠΩΣ, θέλετε να κάνετε μία καινούργια αρχή, γιατί σας κούρασαν οι αναβολές και οι φοβίες;
  • ΜΗΠΩΣ, θέλετε να βελτιώσετε την αντίσταση του οργανισμού σας στην Ινσουλίνη και δεν ξέρετε πως;
  • MΗΠΩΣ, έχετε προβλήματα μεταβολισμού, φουσκώματα, έλλειψη ενέργειας, αποκέντρωσης, στρες κ.α.;
  • ΜΗΠΩΣ, θέλετε να απαλλαγείτε από το περιττό λίπος και να αποκτήσετε περισσότερη μυϊκή μάζα και γράμμωση για να ζείτε στο σώμα που ονειρεύεστε;

Εάν ΝΑΙ, τότε… ΜΗΠΩΣ, ήρθε ή ώρα να ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΤΕ τα προβλήματα σας σε ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, όπως εγώ, & να μας ακολουθήσετε στο πρόγραμμα «ΠΡΟΚΛΗΣΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ»;

Η Betty Aslanis θα είναι η προσωπική σας #COACH  για 4 εβδομάδες, μαζί το Επιστημονικό TRAINING TEAM και τους «Απόφοιτους» της προηγούμενης ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ του Γενάρη 2017 για να σας στηρίξουμε όταν θα αισθάνεστε ότι θέλετε να καταθέσετε τα όπλα!

Αρχίζουμε στις 20 Μαρτίου την καινούργια «ΠΡΟΚΛΗΣΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ» για τον καινούργιο σας εαυτό μέσα σε ένα κλειστό & εμπιστευτικό Group του Facebook όπου θα έχετε καθημερινή υποστήριξη & επικοινωνία μαζί με ΟΛΟΥΣ εμάς για να μην τα παρατήσετε!  Αυτό είναι το μέρος που θα δημιουργήσετε φίλους και ίσως «κολλήσετε»!!

Μήνυμα από την Coach

Θα ήθελα να σας ανακουφίσω από όλο το βάρος των περασμένων ετών και να σας προσκαλέσω στην «ΠΡΟΚΛΗΣΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ” για τον Καινούργιο σας Εαυτό, επιλέγοντας ΕΔΩ μία επιλογή με επιθέματα ή Winfit, που θα σας δώσει το εισιτήριο συμμετοχής σας στο πρόγραμμα, επωφελούμενοι με 3 BONUS, που μπορείτε να κρατήσετε για πάντα, αξίας τουλάχιστον 500€, απαραίτητα για την προσωπική σας επιτυχία.

BONUS 1 – Καθαρή διατροφή
Κάθε Παρασκευή θα παίρνετε στο email σας  τα μενού της επόμενης εβδομάδες με νόστιμα και υγιεινά μενού με καθαρές τροφές που ετοιμάζονται σε 10 λεπτά, που ΕΣΕΙΣ θα επιλέγετε για να αξιοποιήσετε τα αποτέλεσμα της Φωτοθεραπείας που θα ακολουθήσετε!
Παράλληλα, θα παίρνετε κάθε Παρασκευή μαζί με τα ΜΕΝΟΥ της εβδομάδας, την κατάσταση με τα ψώνια της εβδομάδας για μάθετε να προγραμματίζετε και να οργανώνετε το φαγητό σας.  Θα μάθετε να μην τρώτε στην τύχη, κάτι που δεν σας ωφελεί, ενώ θα διαπιστώσετε μεγάλη οικονομία στην τσέπη σας!

ΒΟΝUS 2 – Άσκηση
Κάθε Παρασκευή, θα έχετε οδηγίες με link για ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε 1 φορά με 2 φορές την εβδομάδα μέσα από το σπίτι σας για 10 -15 λεπτά για να βελτιώσετε την φυσική σας κατάστασης και να γεμίσετε με ευεξία.

ΒONUS 3 – ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ – ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ
Κάθε Παρασκευή, θα έχετε στην διάθεση σας σύντομα κειμενάκια «Τροφή για Σκέψη» για να διαλογίζεστε κατά την διάρκεια της ημέρας, όπου κι αν βρίσκεστε και να στέλνετε αγάπη και φως στον εαυτό σας, 1 – 2 λεπτά με θετική προσέγγιση, γιατί το αξίζετε!

Αν θέλετε να διαβάσετε μερικές μαρτυρίες, κάντε κλικ ΕΔΩ.

Αλήθεια, ποιος ξέρει πόσους ανθρώπους η προσωπική σας εμπειρία,  θα μπορούσε να αγγίξει, και πόσοι καινούργοι ορίζοντες θα μπορούσαν να ανοίξουν σε εσάς;

Η ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ «ΚΑΘΑΡΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ»
Ευτυχώς, η φωτοθεραπεία,  υπάρχει σήμερα στις  μέρες μας και όλοι μπορούμε να την διαχειριστούμε σε καθημερινή βάση, φορώντας εύκολα και απλά ένα «αυτοκόλλητο» επίθεμα είτε για πρόληψη, είτε για διατήρηση της καλής μας υγείας, είτε για ανατροπή της κακής μας υγείας, γιατί δουλεύουν σε κυτταρικό επίπεδο!!
Με την φωτοθεραπεία ο οργανισμός μπαίνει σε κατάσταση αυτοίασης με τελείως φυσικό τρόπο «συχνότητες φωτός»,  οι δε τροφές, που καταναλώνουμε παίζουν μεγάλο ρόλο γιατί αποτελούν τα δομικά υλικά του οργανισμού που βοηθούν την διαδικασία της αυτοίασης, έτσι γεμίζουμε με ζωή και ενέργεια!

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΚΛΗΣΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ»
Κατά την διάρκεια του ταξιδίου μας στην  «ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ 30 ΗΜΕΡΩΝ», θα καταλάβετε, τελικά, ποιο είναι το κομμάτι του puzzle, που λείπει από την ζωή σας και στερείστε την χαρά, την αγάπη, την υγεία και την επιτυχία. Γιατί, εάν πράγματι τρώμε υγιεινά, όπως λέμε, τότε γιατί δεν μπορούμε να γίνουμε υγιείς και να χάσουμε τα περιττά μας κιλά; Θα το καταλάβουμε και θα το λύσουμε! Επίσης, θα καταλάβετε πόσο δυνατό είναι το μυαλό σας και ναι, θα τα καταφέρετε να ζήσετε στο σώμα που ονειρεύεστε, υγιείς και αισιόδοξοι για να πετυχαίνετε τους στόχους σας.

Ας αρχίσουμε λοιπόν με ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΤΡΟΦΕΣ, ΚΙΝΗΣΗ & ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΑΓΑΠΗΣ, χωρίς άλλες καθυστερήσεις για να εξασφαλήσετε την ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΘΕΣΗ, πριν ΚΛΕΙΣΕΙ το πρόγραμμα!!

Δηλώστε ΣΗΜΕΡΑ την συμμετοχή σας ΕΔΩ και μην ξεχάσετε να μοιραστείτε την ΑΓΑΠΗ με τους αγαπημένους σας. ” The more, the merrier”!

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Betty Aslanis για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Betty Aslanis
Patchbuddy Coach
LifeWave Director – Educator
Betty Aslanis Training Team & Patchbuddy Coaches
www.bettyaslanis.gr
F/B: Betty Aslanis Training Team
www.learnitlive.com/bettyaslanis

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ