“ΑΦΘΟΝΙΑ – ΠΛΟΥΤΟΣ”, Πόρος 19-22 Ιουλίου. Ένα 4ημερο σεμινάριο που δεν πρέπει να χάσετε!

Στο όμορφο καταπράσινο νησί του Αργοσαρωνικού, τον Πόρο, ιδανικό προορισμό για γαλήνη, ξεγνοιασιά και χαλάρωση κοντά στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί το 4ημερο σεμινάριο “ΑΦΘΟΝΙΑ – ΠΛΟΥΤΟΣ”, με εισηγητές τη Βίκυ Χατζηβσσιλείου και τον Χάρη Παπαδόπουλο.

ΑΦΘΟΝΙΑ σε υγεία, χρήματα, θετικά συναισθήματα, υλικά αποκτήματα, επιτυχημένες σχέσεις, φιλικές, ερωτικές, επαγγελματικές. Ήρθε ο καιρός να γίνει κυρίαρχη η ΑΦΘΟΝΙΑ στη ζωή μας, να ζούμε με Αφθονία και ΠΛΟΥΤΟ συναισθηματικό, προσωπικό για να δημιουργήσουμε τη ζωή που θέλουμε.

Το σεμινάριο αυτό είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να σας διδάξει ότι αλλάζοντας τρόπο σκέψης θα καταφέρετε να εξασφαλίσετε επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
Θα αναβαθμίσετε την πραγματικότητα για να δημιουργήσετε χώρο για σχέσεις, καριέρα και σκοπό στη ζωή την οποία θέλετε να οραματιστείτε.
Όσον αφορά τον πλούτο, η οικονομική αφθονία δεν είναι τίποτα περισσότερο από την κατοχή των απαραίτητων ενεργειακών εργαλείων για να ολοκληρώσετε την αποστολή σας ή τους στόχους μας σε αυτή τη Γη.
Για να λάβετε τα σημαντικά συμπαντικά εργαλεία προς την αυτογνωσία προκειμένου να χρησιμοποιήσετε το δυναμικό σας θα μάθετε:

  • Πώς να καθαρίζετε πιθανά εμπόδια
  • Πώς να καθορίζετε τις προθέσεις σας και να φτιάχνετε ένα σχέδιο
  • Πώς να ακολουθείτε τις ιδέες σας προκειμένου να επιτυγχάνετε

Κόστος συμμετοχής για το 4ημερο σεμινάριο στον Πόρο στις 19-22 Ιουλίου, στην εκπληκτική τιμή των 550 ευρώ/άτομο.
Στην τιμή περιλαμβάνεται η παρακολούθηση του σεμιναρίου, διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με θέα προς τη θάλασσα και πρωινό καθώς και ο ΦΠΑ 23%. Η επιβάρυνση για μονόκλινο δωμάτιο είναι μόλις 35 ευρώ ανα βραδιά. Θα εφαρμοστούν πλήρως όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Στο σεμινάριο θα υπάρχει και section με Pilates.

Κρατήσεις θέσεων: Ζωή Παπαδόπουλου 6944144117

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ