Διόρθωση και αύξηση χειλιών: Τι να κάνετε πριν και μετά την επέμβαση

Δεν είναι μυστικό πως η τεχνική lip injection, για διόρθωση και αύξηση χειλιών, έχει γίνει απόλυτα δημοφιλής.

Παρόλα αυτά, ένα κακό αποτέλεσμα μπορεί να αλλάξει τελείως τη γεωμετρία του προσώπου σας και να σας δώσει ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Για αυτό θα σας δώσουμε όλα τα μυστικά που είναι απαραίτητα με το βασικότερο όλων να έχετε ένα γιατρό που εμπιστεύεστε.

Πριν την επέμβαση

Ζητήστε να δείτε φωτογραφίες πριν και μετά, με τα αποτελέσματα της εφαρμογής υαλουρονικού οξέος από το γιατρό σε άλλους ασθενείς.

Τρεις έως τέσσερις ημέρες πριν από το ραντεβού σας, σταματήστε όλα τα συμπληρώματα καθώς και χάπια όπως η ασπιρίνη που μπορούν να προκαλέσουν αιμορραγία.

Αποφύγετε την κατανάλωση αλκοόλ. Επειδή όλα αυτά ανήκουν στα αραιωτικά του αίματος μπορούν να επιδεινώσουν το μώλωπες ή το πρήξιμο.

Μην ξεχνάτε ότι είναι σημαντικό να τρώτε υγιεινά και να είστε καλά ενυδατωμένοι την ημέρα πριν από το ραντεβού σας. Αυτό θα κάνει το σώμα σας πιο ήρεμο και μπορεί να αποτρέψει την λιποθυμία εάν είστε νευρικοί ή φοβάστε τις βελόνες.

Αν φυσικά είστε φορείς του έρπητα και πρόσφατα είχατε κάποιο κρυολόγημα ή κάποια εξασθένηση στο ανοσοποιητικό σας, η ένεση στα χείλη μπορεί να ερεθίσει ή να “ξυπνήσει” τον ιό και να τον εξαπλώσει σε όλες τις περιοχές που θα γίνει η έγχυση.

Όλα τα προϊόντα υαλουρονικού οξέος που χρησιμοποιούνται αναμιγνύονται με λιδοκαΐνη (ελαφρύ αναισθητικό), αλλά ο γιατρός μπορεί να μουδιάσει την περιοχή γύρω από τα χείλη σας με μια τοπική αναισθητική κρέμα. Μετά το μούδιασμα των χειλιών, θα αισθανθείτε ένα ελαφρύ τσίμπημα, και μια ελαφριά πίεση χωρίς να είναι καθόλου επώδυνο.

Μετά την επέμβαση

Ο γιατρός σας θα καλύψει τα χείλη με μια αντιβιοτική κρέμα και θα σας χορηγήσει πάγο. Αυτό συνίσταται ειδικά για την πρώτη μέρα καθώς θα ελαχιστοποιήσει τους μώλωπες και το πρήξιμο.

Είναι σημαντικό να ξεκουραστείτε και να αποφύγετε τις περιττές ομιλίες και συναναστροφές καθώς δε θέλετε να κάνετε οτιδήποτε που μπορεί να αυξήσει τη θερμοκρασία του σώματος ή τον καρδιακό σας ρυθμό, καθώς αυτό μπορεί να αυξήσει και το πρήξιμο.

Το να παραμένετε επαρκώς ενυδατωμένοι θα κάνει θαύματα κατά την ανάρρωσή σας. Μείνετε μακριά από αραιωτικά αίματος για μερικές ημέρες. Τέλος, η καθαριότητα είναι καθοριστική για τις ημέρες μετά τη θεραπεία. Για αυτό το λόγο βεβαιωθείτε πως φοράτε μόνο νέες καθαρές μάσκες, πλένετε τις μαξιλαροθήκες σας, προσέχετε τις πετσέτες σας και μένετε μακριά από το παλιό κραγιό

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ