Nanosoft: Εξασφαλίσαμε ειδική τιμή για τη νέα θεραπεία που σβήνει ρυτίδες και μαύρους κύκλους!

Ρυτίδες και μαύροι κύκλοι στην περιοχή των ματιών. Η θεραπεία Nanosoft δημιουργήθηκε για να δώσει τη λύση στην πιο δύσκολη περιοχή του προσώπου, τα μάτια. Τα omorfamystika.gr εξασφάλισαν για εσάς ειδική τιμή για τη νέα θεραπεία που σβήνει ρυτίδες και μαύρους κύκλους!

Πώς δημιουργούνται οι μαύροι κύκλοι;

Το ξέρατε πως το δέρμα γύρω από τα μάτια μας είναι 10 φορές πιο λεπτό από αυτό του υπόλοιπου προσώπου; Γι’ αυτό είναι πιο ευάλωτο σε όλους τους εξωτερικούς παράγοντες, με κυριότερο την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία, η οποία ενοχοποιείται για την πρόωρη γήρανση του δέρματος. Επιπλέον, στην περιοχή των ματιών οι σμηγματογόνοι αδένες είναι λιγότεροι, γεγονός που ευνοεί την εμφάνιση των λεπτών γραμμών. Κάποιοι από τους παράγοντες που συμβάλουν στους μαύρους κύκλους είναι το κάπνισμα, η κληρονομικότητα, η κατακράτηση υγρών, η έλλειψη ύπνου, η κακή διατροφή, οι αλλεργίες και η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Πώς να σβήσετε ρυτίδες και μαύρους κύκλους

Η θεραπεία Nanosoft δημιουργήθηκε για να δώσει τη λύση στην πιο δύσκολη περιοχή του προσώπου, τα μάτια. Η καινοτόμος πιστοποιημένη συσκευή Nanosoft βασίζεται σε τρεις μικροσκοπικές ακίδες με μορφή πυραμίδας, με τεχνολογία MEMS από κρυστάλλους πυριτίου, επιτρέπει μια ανώδυνη και σταθερή ενδοδερμική χορήγηση της αναγεννητικής φόρμουλας NCTF by Fillmed και είναι ένα νέο επαναστατικό εργαλείο για την επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων στους μαύρους κύκλους και στις λεπτές γραμμές των ματιών.

nanosoft_adv_02

Πώς εφαρμόζεται η θεραπεία

Το Nanosoft by Fillmed εφαρμόζεται στο άνω και κάτω βλέφαρο και περιοφθαλμικά στο «πόδι της χήνας» όπου απαιτείται η μέγιστη ακρίβεια ως προς το βάθος διείσδυσης, στις λεπτές γραμμές περιστοματικά και στο λαιμό στις οριζόντιες γραμμές (κολιέ της Αφροδίτης), τη μείωση των ρινοκολικών πτυχών και άλλες ευαίσθητες περιοχές, οι οποίες μέχρι τώρα ήταν δύσκολο να διαχειριστούν.

Οι μαύροι κύκλοι εντοπίζονται σε αυτή την περιοχή του προσώπου επειδή το δέρμα είναι πολύ λεπτό (δεν ξεπερνά σε πάχος το 0,5 χιλιοστό, τη στιγμή που σε όλο το υπόλοιπο σώμα το δέρμα έχει πάχος κατά μέσο όρο 2 χιλιοστά) με αποτέλεσμα τα αιμοφόρα αγγεία να γίνονται ορατά και να “βάφουν” την επιδερμίδα με ένα ιώδες χρώμα.

Το Nanosoft αποτελείται απο τρεις ακίδες έγχυσης 0,6mm. Το βάθος της έγχυσης ελέγχεται και επιτρέπει τη διέγερση του κατάλληλου στρώματος του δέρματος δημιουργώντας λευκούς πομφούς. Η συσκευή NANOSOFT ενώνεται με μια σύριγγα και εκχύεται NCTF. Το NCTF περιλαμβάνει 55 συστατικά για την αποκατάσταση των επιφανειών του δέρματος. Επισκευάζει ενεργά το δέρμα για να αντικαταστήσει τα ανεπαρκή μέταλλα όπως το μαγνήσιο, το νάτριο, το κάλιο και το ασβέστιο.

H αναγεννητική φόρμουλα NCTF by Fillmed είναι ιοντική φόρμουλα εξισορρόπησης λειαίνει το δέρμα και ενοποιεί τη δομή του, προάγει την αναγέννηση και την αποκατάσταση των δερματικών κυττάρων, αυξάνει τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας και τη διατηρεί λαμπερή. Η ισχυρή υγροσκοπική ιδιότητα του, επιτρέπει να δεσμεύει μέχρι 30 φορές παραπάνω του όγκο του, σε νερό. Επίσης παρέχει εξαιρετική επιδερμική αναδόμηση, δρώντας στον κυτταρικό πολλαπλασιασμό και ρυθμίζει τη μικροκυκλοφορία στο επίπεδο του δέρματος. Περιέχει:

14 Βιταμίνες (Α, Β, C, E): Διεγείρουν τις ζωτικές λειτουργίες των κυττάρων
24 Αμινοξέα: Βοηθούν την παραγωγή πρωτεϊνων (ελαστίνη, κολλαγόνο κλπ)
6 Συνένζυμα: Λειτουργούν καταλυτικά στις βιοχημικές αντιδράσεις των ιστών
5 Βάσεις νουκλεϊνικών οξέων: Ενεργοποιούν την κυτταρική επικοινωνία
4 Μεταλλικά στοιχεία: Προλαμβάνουν και δρουν ενάντια στιε ελλείψεις του δέρματος
2 Αντιοξειδωτικά: Μειώνουν τη δημιουργία των ελεύθερων ριζών.

Τα omorfamystika.gr εξασφάλισαν για εσάς ειδική τιμή για τη θεραπεία Nanosoft. Μπείτε εδώ και κάνετε την εγγραφή σας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ