Πώς θα ενεργοποιήσετε τα κύτταρά σας και θα αποκτήσετε ενέργεια και νεανική όψη;

Φανταστείτε να μπορούσατε να αυξήσετε την ενέργειά σας, να αποτρέψετε την κούραση και να ξυπνήσετε ανανεωμένες σε καθημερινή βάση και αυτό είναι μόνο η αρχή! Λοιπόν πρόκειται να είναι δυνατό με ένα μικρό patch – το X39! Το πρώτο επίθεμα 3ης γενιάς, το οποίο διεγείρει ένα πεπτίδιο που είναι γνωστό ότι ενεργοποιεί τα βλαστοκύτταρα του οργανισμού μας με εντελώς φυσικό τρόπο ΧΩΡΙΣ παρενέργειες!

Το επίθεμα αυτό εγκαινιάζει μια καινούργια εποχή για την παγκόσμια υγεία και την επιστήμη των βλαστοκυττάρων. Το patch X39 χρησιμοποιεί την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία της Lifewave που είναι η πιο προηγμένη τεχνολογία για την ενεργοποίηση και επαναφορά βλαστοκυττάρων. Με την επαναφορά των βλαστοκυττάρων σε νεότερη, υγιέστερη κατάσταση, η υγεία και η ζωτικότητα ολόκληρου του σώματός σας μπορούν να βελτιωθούν.

Τα βλαστοκύτταρα έχουν τη δυνατότητα να αποκαθιστούν τον ανθρώπινο ιστό και ορισμένα εσωτερικά όργανα με το σχηματισμό νέων κυττάρων και την παραγωγή ουσιών για την αναγέννηση των χόνδρων, των οστών, των συνδέσμων, των τενόντων, των νεύρων, του λίπους, των μυών και των αιμοφόρων αγγείων. Αυτά τα κύτταρα έχουν τεράστιες δυνατότητες μεταξύ των οποίων:

Μπορείτε να αυξήσετε την ενέργεια σε κυτταρικό επίπεδο και να ενισχύσετε τη φυσική σας απόδοση, να επιταχύνετε την αποκατάσταση και να μειώσετε την κόπωση. Η ενίσχυση της υγείας σας από το κυτταρικό επίπεδο μπορεί να έχει ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής σας.

Επιπλέον με το patch X39 το δέρμα σας θα ανανεωθεί: θα γίνει πιο λαμπερή η επιδερμίδα σας, πλήρως ενυδατωμένη, θα βελτιωθεί η εμφάνιση του δέρματος και θα μειωθούν οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Τι κάνει το patch X39;

Αναδιοργανώνει το DNA προσφέροντας αντιγήρανση.
Βοηθά στην επανόρθωση, την αποκατάσταση και την επούλωση τραυματισμών από την άθληση.
Προσφέρει άμεση ανακούφιση του πόνου, αυξάνει την κυτταρική ενέργεια και βελτιώνει τον ύπνο.

Που θα τo βρείτε

Κάντε την παραγγελία στο www.lifewave.com/yourwellbeing. Ζητήστε λεπτομέρειες για το πώς να γίνετε Μέλος Lifewave ή πως να πάρετε ένα δείγμα 30 ημερών.

 

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ