Υαλουρονικό οξύ: Το συστατικό που μειώνει τη χαλάρωση

Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις του εικοστού πρώτου αιώνα όσον αφορά την αντιμετώπιση των ρυτίδων, τη διόρθωση των ατελειών του προσώπου, τη χαλάρωση και την εξάλειψη των σημαδιών του χρόνου γενικότερα.

Το υαλουρονικό οξύ υπάρχει στον οργανισμό και στο δέρμα μας και είναι απαραίτητο, προκειμένου αυτό να δείχνει πιο σφριγηλό και νεανικό. Με την πάροδο των χρόνων, η φυσική μας παραγωγή σε υαλουρονικό οξύ μειώνεται με αποτέλεσμα τον σχηματισμό ρυτίδων, τη μείωση του όγκου των χειλέων καθώς και την όψη κουρασμένου και θλιμμένου προσώπου.

Τι είναι τα εμφυτεύματα του υαλουρονικού οξέος;
Πρόκειται για την πιο ασφαλή, ανώδυνη και με τον πλέον φυσικό τρόπο θεραπεία αποκατάστασης των ρυτίδων και χαλάρωσης. Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα διάφανο κρυσταλλικό gel το οποίο ενίεται στο δέρμα. Το gel είναι φιλικό προς τους ιστούς και προσομοιάζει εξαιρετικά το υαλουρονικό οξύ που υπάρχει εκ φύσεως στο σώμα μας. Ελαττώνει αποτελεσματικά την εμφάνιση ανεπιθύμητων ρυτίδων, διατηρεί το περίγραμμα του προσώπου, προσφέρει όγκο και να αναζωογονεί το δέρμα.

Η θεραπεία με υαλουρονικό οξύ ενδείκνυται:

  • στην αύξηση του όγκου του προσώπου.
  • στη λείανση των ρυτίδων.
  • στη βελτίωση του σχήματος και του περιγράμματος του προσώπου.
  • στο σμίλεμα των χειλιών.
  • στην αποκατάσταση της σφριγηλότητας του δέρματος (ντεκολτέ, χέρια).

Αποτέλεσμα: Είναι απόλυτα φυσικό, άμεσα ορατό από την πρώτη κιόλας συνεδρία και μεγάλης διάρκειας (6 έως 18 μήνες).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ