5 αντιγηραντικά μυστικά για τέλεια αποτελέσματα

Η γήρανση του δέρματος είναι φυσικό φαινόμενο που οδηγεί στην απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος, στην εμφάνιση ρυτίδων και κηλίδων, ιδιαίτερα στις ακάλυπτες περιοχές.

Σήμερα, μπορούμε να επιβραδύνουμε τις αλλαγές αυτές και να συμβάλλουμε στην επιβράδυνση της γήρανσης του προσώπου με πολύ απλές κινήσεις.

1 Καλή διάθεση

Η καλή ψυχική διάθεση έχει ορατά αποτελέσματα ακόμα και στην όψη της επιδερμίδας μας. Όσο πιο καλή και θετική είναι η ψυχολογία μας, τόσο πιο λαμπερή και υγιή όψη έχει το πρόσωπό μας. Θυμηθείτε αυτό που λένε ότι το πρόσωπο αποτελεί τον καθρέφτη της ψυχής!

2 Τρώτε υγιεινά

Λέμε “ναι” στα φρούτα και τα λαχανικά, ενώ αποφεύγουμε την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και αλατιού που έχει επιπτώσεις στο δέρμα μα πάνω από όλα στην υγεία μας.

3  Μη βάζετε πολλά προϊόντα

Βάζουμε όρια στο μακιγιάζ και αποφεύγουμε τις υπερβολές στην καθημερινότητα. Αφήνουμε το πρόσωπό μας να αναπνέει, επενδύοντας σε προϊόντα ελαφριάς κάλυψης.

4 Επενδύστε όμως σε καλά προϊόντα ομορφιάς

αφού πρώτα τα έχουμε τεστάρει στο πρόσωπό μας. Ένα προϊόν που ταιριάζει απόλυτα σε μία φίλη ή γνωστή μας δε σημαίνει ότι είναι κατάλληλο για εμάς.

5 Ακολουθήστε μια σταθερή ρουτίνα ομορφιάς

Δεν ξεχνάμε τα πιο βασικά στάδια περιποίησης που είναι ο πρωινός και βραδινός καθαρισμός, καθώς, επίσης, και η αντηλιακή προστασία όλες τις ημέρες του χρόνου.

Το μυστικό

Μην είστε ανυπόμονες! Τα προϊόντα που μάχονται τα σημάδια του χρόνου χρειάζονται το χρόνο τους για να δείξουν την αξία τους. Μετά τις πρώτες εβδομάδες χρήσης θα δείτε την επιδερμίδα σας πιο απαλή και «γεμάτη» εκ των έσω, ενώ για τη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ