Ανακαλύψαμε μία σούπερ πολυθεραπεία για τις ραγάδες και την κυτταρίτιδα!

Ανακαλύψαμε τη φανταστική πολυθεραπεία Dioxigenesis, η οποία εφαρμόζεται σε πρόσωπο, σώμα και μαλλιά!

Πώς δρα η θεραπεία

H θεραπεία δρα από μέσα προς τα έξω, αφού επωφελείται ενός φυσιολογικού μηχανισμού του οργανισμού: την παραγωγή οξυγόνου για την αποβολή διοξειδίου του άνθρακα. Με την υποδόρια χορήγηση μικροσκοπικών ποσοτήτων του αερίου διοξειδίου του άνθρακα, προκαλείται ενίσχυση της αιμάτωσης και της οξυγόνωσης στην υπό θεραπεία περιοχή. Το περισσό διοξείδιο του άνθρακα στη συνέχεια απομακρύνεται φυσικά μέσω της αναπνοής μας. Η καλύτερη αιμάτωση και οξυγόνωση προκαλεί την αναδόμηση του κολλαγόνου και την αγγειογένεση νέων αιμοφόρων αγγείων. Το αποτέλεσμα είναι να αναζωογονούνται και να ανορθώνονται οι ιστοί, να διορθώνονται οι ρυτίδες και να βελτιώνεται η εξωτερική όψη της επιδερμίδας. Είναι μια θεραπεία κατάλληλη για κάθε ηλικία και τύπο δέρματος αφού βασίζεται σε μια απολύτως φυσιολογική ανταπόκριση του οργανισμού.

Είναι ασφαλής θεραπεία;

Το διοξείδιο του άνθρακος είναι μη τοξικό. Παράγεται φυσικά, από τα κύτταρα στο σώμα μας, καθημερινά. Είναι ένα προϊόν του κανονικού μεταβολισμού, όπου μεταφέρεται στο αίμα και εκπνέεται.

Με την Dioxigenesis:

Μειώνονται οι ραγάδες. Η δράση της θεραπείας προκαλεί τον σχηματισμό νέου κολλαγόνου. Στη συνέχεια πυκνώνει το δέρμα, ενώ η υφή και η επιφάνεια του γίνεται πιο λεία και πιο σφριγηλή. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα.

Καταπολεμάται η κυτταρίτιδα. Η έγχυση του αερίου του διοξειδίου του άνθρακα προκαλεί την αυξημένη μεταφορά οξυγόνου στην πάσχουσα περιοχή μέσω της κυκλοφορίας του αίματος. Το οξυγόνο διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ταυτόχρονα συμβάλλει στην απελευθέρωση των κατακρατημένων υγρών από τους ιστούς, βελτιώνοντας την όψη και την υφή του δέρματος και περιορίζοντας έτσι την κυτταρίτιδα.

Μειώνεται το τοπικό πάχος.  Το διοξείδιο του άνθρακα διασπά με μηχανικό τρόπο τα λιπώδη κύτταρα, ενώ χάρη στην ισχυρή αγγειοδιασταλτική δράση του, ενισχύει τη ροή αίματος στην περιοχή και διεγείρει τον μεταβολισμό του λίπους. Η καλύτερη αιμάτωση και οξυγόνωση είναι το κλειδί για τη μείωση του λίπους και της κυτταρίτιδας σε όποια σημεία του σώματος κι αν εκδηλώνονται, αφού η Dioxigenesis μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια στην κοιλιά, το στομάχι, τους γλουτούς, τους μηρούς, τα μπράτσα.

Επιπλέον η Dioxigenesis χαρίζει:

Λαμπερό και ξεκούραστο βλέμμα.  Εντυπωσιακά είναι τα αποτελέσματα της θεραπείας στην αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια. Μια μικρή ποσότητα αερίου διοξειδίου του άνθρακος, όταν γίνεται ακριβώς κάτω από το δέρμα στην περιοχή γύρω από τα μάτια, βελτιώνει την μικροκυκλοφορία και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου. Το μελανό χρώμα αντικαθίσταται με ένα πιο υγιές ροζ και το βλέμμα γίνεται πιο ξεκούραστο.

Πιο νεανική, σφριγηλή και φωτεινή επιδερμίδα. Στο πρόσωπο και το λαιμό τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι η καταπολέμηση των ρυτίδων και των γραμμών έκφρασης, ενώ έχουμε πιο φρέσκια και νεανική εμφάνιση.

Αναζωογόνηση των μαλλιών και αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. Η έγχυση του αερίου του διοξειδίου του άνθρακα έχει ως αποτέλεσμα την αγγειοδιαστολή και υπεροξυγόνωση της περιοχής, που επιτρέπει την αυξημένη πρόσληψη των βιταμινών και των θρεπτικών συστατικών από τη ρίζα της τρίχας. Αποτέλεσμα είναι η μείωση της τριχόπτωσης και η ανάπτυξη της τριχοφυίας.

Το μυστικό

Τη θεραπεία μπορείτε να τη βρείτε στα Vivify Συντάγματος T: 210 32 11 142, Vivify Κηφισιάς T: 210 80 80 170, Vivify Γλυφάδας T: 210 89 40 403 και Vivify Θεσσαλονίκης T: 2310 222 261.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ