Αποτρίχωση στην περιοχή του μπικίνι: 2 πράγματα που πρέπει να κάνετε πριν

Για να μειώσετε τον πόνο αλλά και να έχετε ένα καλό αποτέλεσμα αυτά τα 2 πράγματα πρέπει να κάνετε πριν την αποτρίχωση στην περιοχή του μπικίνι.

1 Να κάνετε απολέπιση: Οι ειδικοί που κάνουν αποτρίχωση πάντα αναμένουν ένα συγκεκριμένο επίπεδο πόνου και κάποια οδυνηρά συναισθήματα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Για να ελαχιστοποιήσετε τον πόνο δοκιμάστε να κάνετε συχνά ήπια απολέπιση.  Το scrub απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και κρατά την επιδερμίδα φρέσκια και ενυδατωμένη μειώνοντας τον πόνο κατά τη διάρκεια της αποτρίχωσης.

2 Να τρίψετε απαλά την περιοχή με μία λούφα:  Χρησιμοποιώντας μια λούφα στο ντους τη μέρα που θα επισκεφθείτε την αισθητικό σας για αποτρίχωση, ανοίγουν οι θύλακες και έτσι τραβιούνται ευκολότερα οι τρίχες από τη ρίζα, ενώ εξασφαλίζετε ότι δεν θα γυρίσουν προς τα μέσα. Αν, ωστόσο, μερικές εξακολουθούν να μεγαλώνουν προς τα μέσα, περιποιηθείτε την περιοχή μια φορά τη μέρα με ένα πλούσιο προϊόν που περιέχει λιπίδια και έχει αντιερεθιστική δράση για να εμποδίσετε την επανεμφανισή τους.

Το μυστικό

Δεν έχει σημασία πόσο πέτυχε μια αποτρίχωση ή πόσο καλά προετοιμασμένες μπορεί να είστεε. Πάντα, θα υπάρχει η πιθανότητα ερεθισμού. Γι’αυτό κι αν σας τύχει, προσπαθήστε να απαλύνετε τον πόνο ή την ενόχληση με aloe vera ή ανάλογες κρέμες και λοσιόν.  Τα άνετα ρούχα για δύο-τρεις μέρες, επίσης, θα σας βοηθήσουν πολύ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ