Αυτά τα μυστικά ομορφιάς μην τα χάσετε με τίποτα!

Σας αποκαλύπτω τα βασικά μυστικά της δικής μου ομορφιάς.

Χείλη
Συνηθίζω να τονίζω περισσότερο τα χείλη μου και όχι τόσο τα μάτια μου με βερνίκι χειλιών. Πώς το χρησιμοποιώ:
Αν θέλω να δώσω έντονο χρώμα με μεγάλη διάρκεια, απλώνω μία στρώση στα χείλη, περιμένω λίγο να εξατμιστεί το νερό και επαναλαμβάνω.
Για πιο διακριτικό αποτέλεσμα, βάφω τα χείλη και αμέσως τα ταμπονάρω ελαφρά με ένα χαρτομάντιλο χωρίς να περιμένω να εξατμιστεί το νερό.
Για να τα κάνω πιο σαρκώδη και γεμάτα, απλώνω πρώτα μια σκούρα απόχρωση, περιμένω λίγο και εφαρμόζω στη συνέχεια μια πιο ανοιχτόχρωμη στο κέντρο του άνω και του κάτω χείλους.

Πρόσωπο
Ενυδατώνω σε βάθος το δέρμα μου – κάτι που θεωρείται το α και το ω στη μάχη κατά της γήρανσης; Ακολουθήστε τη συνταγή μου: κάντε το σε τρία βήματα.
1. Μετά τον καθαρισμό, χρησιμοποιήστε μια ενυδατική λοσιόν.
2. Περιμένετε 5 λεπτά και απλώστε ένα ενυδατικό σέρουμ.
3. Βάλτε την κρέμα σας.

Μαλλιά
Μου αρέσει η φράντζα γιατί κολακεύει τα χαρακτηριστικά, καμουφλάρει τυχόν ατέλειες, όπως λεπτές γραμμές και ρυτίδες, τονίζει το βλέμμα και χαρίζει ένα γοητευτικό girly look. Φέτος μάλιστα είναι πολύ στη μόδα και την είδα στα σόου πολλών οίκων, όπως John Galliano, Hermès κ.λπ. Τι πρέπει να ξέρετε:

-Αν τα μαλλιά σας είναι πολύ σγουρά ή πολύ λεπτά αποφύγετε τη φράντζα. Θα σας δυσκολέψει η καθημερινή τους φροντίδα.
-Αν έχετε μεγάλο μέτωπο ή μακρύ πρόσωπο η φράντζα είναι ιδανική.
-Αν έχετε μικρό μέτωπο, κατάλληλη για σας είναι η μακριά φράντζα, που ξεκινάει από ψηλά στο κεφάλι και φτάνει μέχρι κάτω από τα φρύδια.

Αντιγήρανση
Αν και υπάρχουν εκατοντάδες προϊόντα αντιγήρανσης εγώ, πιστεύω ότι τα συστατικά με τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα είναι τα εξής:
-η ρετινόλη για τις ρυτίδες,
-το υαλουρονικό οξύ για ενυδάτωση,
-το σαλικιλικό οξύ για λάμψη, πανάδες, θαμπή επιδερμίδα,
-SPF για προστασία,
-αντιοξειδωτικά για τη χαλάρωση (για εξωτερική χρήση αλλά και ως συμπλήρωμα διατροφής).

Το μυστικό

Πώς αποκτώ ηλιοκαμένες όψη χωρίς να εκτίθεμαι στον ήλιο; Απλώνω ένα προϊόν αυτομαυρίσματος σε όλο το πρόσωπό μου: δείχνει την επιδερμίδα πιο υγιής, τα δόντια πιο λευκά και τα μάτια πιο έντονα. Επιλέξτε ένα self tan με λεπτή υφή, που χαρίζει χρυσαφένια απόχρωση το δέρμα, χωρίς να μουτζουρώνει και με αποτέλεσμα που διαρκεί για μέρες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ