Η νέα τεχνική 3,2,1 κάνει το contouring παιχνίδι!

Με τη νέα τεχνική 3,2,1 που αναπτύχθηκε από τους make-up artists της Max Factor, το contouring γίνεται πιο εύκολο από ποτέ.

Μπορεί να μη θέλετε να εφαρμόσετε σε ολόκληρο το πρόσωπο ένα έντονο και βαρύ μακιγιάζ, αλλά ίσως να θέλετε να τονίσετε τα βασικά χαρακτηριστικά του προσώπου σας χωρίς να θυμίζετε κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά είστε.Με τη νέα Miracle Contouring Palette και την τεχνική εφαρμογής 3,2,1 της Max Factor, είναι ευκολότερο από ποτέ να δημιουργήσετε το contouring που σας ταιριάζει. Στην πραγματικότητα, μπορεί να εφαρμοστεί τόσο γρήγορα ώστε να ανταποκρίνεται ακόμη και στο πιο πολυάσχολο πρόγραμμα που ενδεχομένως έχει μια γυναίκα. Δημιουργώντας βάθος και τονίζοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου με έξυπνες και εξαιρετικά εύκολες τεχνικές φωτοσκίασης, επαναφέρετε το πρόσωπό σας στο επίκεντρο φέρνοντας τη φυσική δομή των οστών σας στο προσκήνιο. Σε μόλις τρία, απλά βήματα, δημιουργείτε σκίαση, ανοδικότητα και φωτίζετε το πρόσωπό σας μέσα σε λίγα λεπτά.

Facechart by Roula Stamatopoulou for Max Factor

Βήμα βήμα
Επιλέξτε τις αποχρώσεις που νομίζετε ότι θα σας ταιριάζουν περισσότερο και χρησιμοποιήστε τις οδηγίες βήμα – βήμα για να εφαρμόσετε το contouring δημιουργώντας τα 3, 2, 1 σχήματα στο πρόσωπό σας.

Βήμα 1: Δημιουργήστε σκίαση με τις αποχρώσεις που ανήκουν στην κατηγορία “3”, δημιουργήστε το σχήμα 3 που ξεκινάει από τους κροτάφους, σχηματίζει καμπύλη γύρω από το εξωτερικό άκρο του ματιού και κάνει ένα πέρασμα κάτω από τα ζυγωματικά πριν κατευθυνθεί προς το αυτί και ολοκληρωθεί στο περίγραμμα της γνάθου.

Βήμα 2: Δημιουργήστε την αίσθηση πιο ανυψωμένων βλεφάρων με τις αποχρώσεις της κατηγορίας “2”. Ξεκινήστε δημιουργώντας το σχήμα 2 κάτω από τα φρύδια και κάντε ένα πέρασμα γύρω από το εξωτερικό άκρο του ματιού. Έπειτα περάστε το πινέλο παράλληλα με τα ζυγωματικά και πάλι προς τα πίσω για να ολοκληρώσετε το σχήμα 2.

Βήμα 3: Φωτίστε το πρόσωπο με highlights χρησιμοποιώντας τις αποχρώσεις της κατηγορίας ‘1’, κάνοντας ένα πέρασμα από το μέσο του μετώπου έως κάτω από τη μύτη, στην κεντρική γωνία που σχηματίζεται πάνω από τη χείλη και ολοκληρώστε στο πιγούνι.
Max Factor Miracle Contouring Palette 2

Η Miracle Contouring Palette περιέχει οκτώ αποχρώσεις επιλεγμένες προσεκτικά από εξειδικευμένους make-up artists για να ταιριάζουν στον τόνο της κάθε επιδερμίδας, έτσι ώστε να είστε σίγουρη ότι πάντα θα υπάρχει μια απόχρωση κατάλληλη για εσάς. Έχει σχεδιαστεί με μια κρεμώδη, ελαφριά και μακράς διαρκείας φόρμουλα που εξασφαλίζει την εύκολη ανάμιξη, ακόμα κι αν είναι η πρώτη σας φορά που δοκιμάζετε contouring. H νέα Miracle Contouring Palette (τιμή: 21,40 €, η τελική τιμή του προϊόντος είναι στη διακριτική ευχέρεια του τελικού λιανεμπόρου.) διατίθεται στα καταστήματα Hondos Center, Sephora, Galerie de Beaute, στο attica (Golden Hall) καθώς και σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ