Μαλλιά: Αυτή είναι η trend απόχρωση του φετινού Φθινοπώρου

Η εποχή της ανανέωσης και των αλλαγών ξεκινάει. Δεν μιλάμε μόνο για την γκαρνταρόμπα σας, αλλά και για τα μαλλιά σας.

Εκτός από την έντονη επιθυμία που μας πιάνει να αλλάξουμε την εμφάνισή τους, η περίοδος αυτή είναι ιδανική για μία επίσκεψη στο κομμωτήριο και για έναν ακόμη –πολύ σημαντικό- λόγο: τα μαλλιά μετά τις διακοπές χρειάζονται κούρεμα και βαφή (αν τα βάφετε), αφού η θάλασσα και ο ήλιος τα έχουν ταλαιπωρήσει.

Τι αλλαγή να κάνετε λοιπόν;

Αν θέλετε να πειραματιστείτε με τις κουπ, το καρέ και οι αφέλειες είναι οι δημοφιλέστερες όσον αφορά στα κουρέματα.

Αν θέλετε απλά να «παίξετε» με την απόχρωση, το huge trend του φθινοπώρου είναι ένα και ακούει στο όνομα copper.

Copper1

Ως απάντηση στις ψυχρές, ξανθές αποχρώσεις που πρωταγωνίστησαν τα τελευταία χρόνια, οι beauty lovers και οι κομμωτές τους ξεκίνησαν να αναζητούν πιο γλυκούς τόνους, κάτι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα η απόχρωση copper να γίνει το απόλυτο trend για το φετινό φθινόπωρο.

Πιο εντυπωσιακά από τα καστανά μαλλιά και πιο «παιχνιδιάρικα» από τα μελιτζανί, τα χάλκινα μαλλιά είναι η απόχρωση που θα αγαπήσουν τόσο οι ορκισμένες κοκκινομάλλες όσο και οι γυναίκες που θέλουν απλώς να πειραματιστούν με την εμφάνισή τους.

Φυσικά, όπως και με κάθε χρώμα άλλωστε, δεν υπάρχει μία και μοναδική απόχρωση του copper. Αντιθέτως, υπάρχουν πιο καστανές και πιο ξανθές εκδοχές, αλλά και τόνοι που δείχνουν ομοιόμορφοι ή πολυδιάστατοι.

Δεδομένου ότι το φθινόπωρο έχει φτάσει και η επίσκεψη στο κομμωτήριο είναι απαραίτητη προκειμένου να επανορθώσετε τα ταλαιπωρημένα από τη θάλασσα και τον ήλιο μαλλιά σας, αν θέλετε μια εντυπωσιακή αλλαγή, ζητήστε από τον κομμωτή σας την απόχρωση copper που ταιριάζει στα δικά σας χρώματα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ