Συγγνώμη, αλλά πιθανότατα ξοδεύετε πολλά χρήματα για περιποίηση δέρματος

Η σωστή περιποίηση δέρματος δεν χρειάζεται να είναι ακριβή, μπορείτε να έχετε εξίσου αποτελέσματα από καλλυντικά που θα βρείτε στο σούπερ μάρκετ. Η δερματολόγος Δρ Michele Squire εξηγεί γιατί δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά για να αποκτήσετε καλό δέρμα.

Πολύ συχνά πέφτουμε στην παγίδα εάν κάποιο καλλυντικό είναι ακριβό πρέπει να το αξίζει – και πρέπει να είναι καλό και.
Σίγουρα, υπάρχουν κάποιες καινοτομίες και τεχνολογία που να δικαιολογούν υψηλότερη τιμή, αλλά ως καταναλωτές είναι δύσκολο να αποκρυπτογραφήσουμε τι αξίζει. Ειδικά με τόσες πολλές νέες μάρκες περιποίησης δέρματος, bloggers και τάσεις που διεισδύουν ταυτόχρονα στις οθόνες μας.

Έχοντας αυτό υπόψη, υπάρχουν δύο συγκεκριμένα βήματα περιποίησης της επιδερμίδας που πρέπει να έχουν όλοι στη ρουτίνα τους, αλλά δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά: καθαριστικό και αντηλιακό.

Πώς να επιλέγετε καλλυντικά

Οι 5 ερωτήσεις της Dr Squire για να επιλέξετε τη σωστή περιποίηση δέρματος για εσάς:

1. Το χρειάζεστε καθόλου; Για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιείτε συνταγογραφημένο ρετινοειδές για αντιγήρανση, τότε ένας ορός πεπτιδίου ή αυξητικού παράγοντα δεν θα σας προσφέρει πραγματικά κέρδος στην παραγωγή κολλαγόνου.

2. Ποιο στόχο προσπαθείτε να επιτύχετε και υπάρχει ένα προϊόν που μπορεί ακόμη και να βοηθήσει (υπάρχουν όρια σε αυτό που μπορείτε να επιτύχετε με την τοπική περιποίηση του δέρματος).

3. Είναι αξιόπιστα τα επιστημονικά στοιχεία πίσω από το συστατικό και τη σύνθεση;

4. Πόσα θέλετε να ξοδέψετε / μπορείτε να αντέξετε οικονομικά;

5. Πώς ταιριάζει ένα συγκεκριμένο προϊόν φροντίδας με τη φιλοσοφία του τρόπου ζωής και της περιποίησης της επιδερμίδας σας – μπορείτε να δεσμευτείτε ότι θα χρησιμοποιείτε πολλά καλλυντικά ή είστε της κατηγορίας «μία κρέμα και έξω από την πόρτα»; Και θα προστατεύσετε τον εαυτό σας από τον ήλιο επιμελώς; ⠀

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ