Ποιο σχήμα νυχιών σας ταιριάζει;

Το σχήμα νυχιών που προτιμάτε μπορεί να είναι ένα βασικό σχήμα. Στρογγυλό, τετράγωνο ή ένα extreme look, όπως το σχήμα μπαλαρίνα. Επιλέξτε το σχήμα νυχιών που σας ταιριάζει.

Στρογγυλό σχήμα


Το περίγραμμα του νυχιού κλείνει με μια κυκλική άκρη στο τέλος του. Είναι ιδανικό για εσάς που θέλετε να επιμηκύνετε με fake τρόπο το δάχτυλα σας καθώς τα κάνει να φαίνονται πιο στενά και πιο λεπτά. Οποιαδήποτε απόχρωση ταιριάζει τέλεια.

Οβάλ σχήμα


Αυτό το σχήμα έχει μια φυσική εμφάνιση, αλλά είναι απλώς πιο μακρύ και δίνει επίσης την ψευδαίσθηση της επιμήκυνσης στα δάχτυλα σας. Ίσως αυτό οφείλεται, εν μέρει, στο ότι για να επιτευχθεί το σχήμα, το νύχι σας πρέπει να μεγαλώσει ελαφρώς πέρα από την άκρη του δακτύλου. Έχοντας μια πολύ θηλυκή εσάνς, είναι ιδανικό για μοντέρνους πειραματισμούς με έντονα χρώματα. Είναι βέβαιο πως αν ανήκετε στους τολμηρούς θα πείτε αμέσως το “ναι”.

Τετράγωνο σχήμα


Οι γωνίες που φαίνεται να σχηματίζουν κάνουν τα δάχτυλα σας να φαίνονται υπέροχα. Συνήθως αυτό το σχήμα φαίνεται υπέροχο στα λεπτά δάχτυλα. Τα συμπαγή, σκούρα και ανοιχτά χρώματα προσδίδουν σε αυτό το σχήμα μια δροσερή μοντέρνα αίσθηση.

Square σχήμα

Οι γωνίες που σχηματίζουν κάνουν τα δάχτυλα σας να φαίνονται υπέροχα. Συνήθως αυτό το σχήμα φαίνεται υπέροχο στα λεπτά δάχτυλα. Τα συμπαγή, σκούρα και ανοιχτά χρώματα προσδίδουν σε αυτό το σχήμα μια δροσερή μοντέρνα αίσθηση.

Σχήμα αμύγδαλου


Πολλοί το χαρακτηρίζουν ως το πιο κομψό σχήμα νυχιών στον κόσμο της μόδας. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που το επιλέγουν εκατοντάδες bloggers και celebrities. Χαρίζει ένα σέξι, λαμπερό και ιδιαίτερα glam αποτέλεσμα και συνίσταται -και εδώ- να το φοράτε με nude χρώματα. Φυσικά κανείς δεν σας απαγορεύει να πειραματιστείτε με όσα θεωρείτε κομψά και λειτουργικά για εσάς.

Σχήμα μπαλαρίνα


Αυτό το σχήμα είναι κωνικό στο τελείωμα του και στρογγυλό στη βάση του. Είναι απόλυτα δημοφιλές στις γυναίκες που λατρεύουν το nail art και που θέλουν κάθε φορά να πρωτοπορούν. Μπορεί να γίνει κομψό και απόλυτα chic αρκεί να επιλέξετε τα κατάλληλα χρώματα που δεν είναι άλλα από τις απαλές αποχρώσεις. Αν φυσικά θέλετε ένα grande αποτέλεσμα τότε υπάρχουν δεκάδες εναλλακτικές που θα λατρέψετε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ