Ροδόχρους νόσος: Για το ευαίσθητο δέρμα υπάρχει λύση!

Κοκκινίζει το πρόσωπό σας συνέχεια; Μόλις πιείτε αλκοόλ, αγχωθείτε, μπείτε σε ζεστό δωμάτιο ή φάτε κάτι καυτερό το καταλαβαίνουν όλοι; Η πάθηση ονομάζεται ροδόχρους νόσος.

Τι είναι η ροδόχρους νόσος;
Μια ιδιαίτερη περίπτωση χρόνιου δερματικού νοσήματος που εμφανίζεται κυρίως στις γυναίκες με ανοιχτό χρώμα δέρματος και συνήθως εκδηλώνεται μετά την ηλικία των 30.

Πώς εμφανίζεται η ροδόχρους νόσος;
Τα συμπτώματα εμφανίζονται σε συγκεκριμένες περιοχές όπως το πρόσωπο, ο λαιμός και το ντεκολτέ και ανάλογα με το επίπεδο της νόσου ποικίλλουν από έντονη παροδική ερυθρότητα (κοκκίνισμα) σε μόνιμη ερυθρότητα με ευρυαγγείες γύρω από τη μύτη και τις παρειές, αλλά και από σπυράκια με ερυθρότητα ή/και πύον έως υπερπλασία σμηγματογόνων αδένων, πάχυνση και παραμόρφωση του προσώπου.

Τι επηρεάζει την εμφάνιση της ροδόχρους νόσου
Σύμφωνα με μελέτη του NRS σε 1,066 άτομα με ροδόχρου νόσο, έδειξε πώς και γιατί επιδεινώνεταιι η ροδόχρους νόσος:

81% Έκθεση στον ήλιο
57% Αέρας
51% Ζεστά μπάνια
79% Συναισθηματικό stress
56% Έντονη άσκηση
46% Χαμηλή θερμοκρασία
75% Υψηλή θερμοκρασία
52% Αλκοόλ
45% Πικάντικα φαγητά

Πώς μπορείτε να φροντίσετε το δέρμα σας

Στην έξαρση των συμπτωμάτων είναι σημαντικό να προλαμβάνετε και να μειώνετε τις κοκκινίλες, το αίσθημα καψίματος και τα τσιμπήματα, με τη βοήθεια συστατικών που διευκολύνουν την μικροκυκλοφορία του δέρματος, ενισχύοντας τα τοιχώματα των τριχοειδών αγγείων του προσώπου. Η FREZYDERM μελέτησε τις ανάγκες της ευαίσθητης επιδερμίδας και την αντίδρασή της σε ποικίλους παράγοντες και προσφέρει τη σειρά SENSITIVE RED SKIN, με σκοπό να βελτιώσει τα συμπτώματα του ευαίσθητου και αντιδραστικού δέρματος, καθώς και την τάση για ερυθρότητα.
Τα προϊόντα της σειράς SENSITIVE RED SKIN είναι υποαλλεργικά, χωρίς συντηρητικά και χωρίς παράγοντες πυροδότησης της Ροδόχρου νόσου σύμφωνα με επισκόπηση της National Rosacea Society.

SENSITIVE RED SKIN -Facial Cream

Frezyderm1

Μία απαλή κρέμα με ρυθμιστική δράση που μειώνει τα συμπτώματα του ερυθρού, ευαίσθητου, μη ανεκτικού δέρματος. Ρυθμίζει άμεσα και σημαντικά το κοκκίνισμα. Ανακουφίζει και χαρίζει έντονη ενυδάτωση στο δέρμα. Δερματολογικά ελεγμένη και κατάλληλη για κάθε ηλικία.

SENSITIVE RED SKIN -Tinted SPF 30 Cream

Frezyderm2

Έγχρωμη κρέμα με υψηλή αντηλιακή προστασία, για κάθε τύπο δέρματος. Προσφέρει άμεση κάλυψη της έντονης ερυθρότητας και των συμπτωμάτων του ευαίσθητου δέρματος και παράλληλα ανακουφίζει και προλαμβάνει την έξαρσή τους.
Δερματολογικά ελεγμένη, περιέχει φυσικά χρώματα που προσαρμόζονται σε κάθε δερματικό τόνο, χαρίζοντας ομοιόμορφο και λείο πρόσωπο.

Το μυστικό

Ο αριθμός των γυναικών που εμφανίζουν συμπτώματα είναι διπλάσιος από εκείνον των αντρών, οι οποίοι όμως τα παρουσιάζουν σε πιο έντονο βαθμό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ