Σκιά ματιών: Τα 3 συχνά λάθη που κάνετε και σας προσθέτουν χρόνια!

Όταν εφαρμόζεται σωστά μια σκιά ματιών μπορεί να κάνει τα μάτια σας να δείχνουν πιο μεγάλα και να σας προσφέρει μια πιο νεανική όψη. Αλλά η λανθασμένη εφαρμογή της μπορεί να σας προσθέσει χρόνια και να σας κάνει να φαίνεστε μεγαλύτερες!

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα 3 συχνά λάθη που κάνετε και σας προσθέτουν χρόνια, δίνοντας μία κουρασμένη όψη στο πρόσωπό σας.

Λάθος 1. Δεν χρησιμοποιείτε primer

Η μη εφαρμογή του primer είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη, μιας και «καταπολεμάει» τα σπασίματα της σκιάς στις άκρες των ματιών, ενώ κάνει το δέρμα πιο λείο και απαλό!

Λάθος 2. Βάζετε πολλή ποσότητα από το προϊόν
Όταν έχετε μια όμορφη σκιά ματιών σε μια παλέτα με πολλά χρώματα είναι εύκολο να «ξεφύγετε» και να προσθέσειτε περισσότερη ποσότητα, απ’ όση πραγματικά χρειάζεστε. Λίγη όμως είναι αρκετή!

Λάθος 3. Δεν τονίζετε την εσωτερική γωνία των ματιών
Το highlighter δεν είναι μόνο για τα ζυγωματικά. Είναι και για να τονίζετε την εσωτερική γωνία των ματιών, κάτι που τα φωτίζει και κάνει όλο το μακιγιάζ να δείχνει πιο φρέσκο, πιο νεανικό! Αυτό το τρικ επίσης, κάνει τα μάτια να δείχνουν πιο μεγάλα. Και ποια δεν το θέλει αυτό;

Αυτά τα 4 μικρά μυστικά μακιγιάζ μπορούν να κάνουν θαύματα χαρίζοντας λάμψη στο βλέμμα σας και να διορθώσουν μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ