Αποκτήστε νέες συνήθειες ομορφιάς στην καραντίνα

Μπορεί στην καραντίνα εκτός από εσάς να έχει μπει και το πρόγραμμα ομορφιάς σας αλλά είναι μια καλή ευκαιρία για να αποκτήστε νέες συνήθειες.

Οι συνήθειες ομορφιάς στην καραντίνα

make up

Να πλένετε τα πινέλα μακιγιάζ

Κανονικά τα πινέλα μακιγιάζ πρέπει να πλένονται μία φορά την εβδομάδα. Κι αυτό, γιατί συγκεντρώνουν σκόνη, βρωμιά, λιπαρότητα, στοιχεία τα οποία βλάπτουν σε μεγάλο βαθμό το δέρμα και προκαλούν την εμφάνιση ακμής ή ερεθισμών. Τώρα έχετε χρόνο να τα πλένετε αρκετά συχνά. Αν, μάλιστα, καταφέρετε αυτήν τη συνήθεια να την κάνετε μέρος της ζωής σας, τότε θα δείτε πως το δέρμα σας θα πάψει να εμφανίζει σπυράκια ή άλλους ερεθισμούς.

bag

Να κάνετε ξεκαθάρισμα των καλλυντικών και skincare προϊόντων

Αν ακόμη δεν το έχετε κάνει, τότε σίγουρα μέχρι το τέλος της καραντίνας να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στο beauty προϊόντα σας. Μη σας πιάνει πανικός αν επικρατεί ένα χάος στο νεσεσέρ σας ή στα ντουλαπάκια του μπάνιου σας. Σιγά-σιγά θα τα καταφέρετε. Καλό είναι να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα κάθε δύο μήνες και όχι μία ή δύο φορές τον χρόνο.

beauty

Να τηρείτε τη ρουτίνα ομορφιάς

Τώρα που έχετε χρόνο στο σπίτι πρέπει να φροντίζετε σχολαστικά την επιδερμίδα σας. Καθαρίζετε σωστά το πρόσωπό σας, κάνετε μάσκες ομορφιάς και απλώνετε κρέμες και serum.

hair

Να λούζεστε συχνά

Φροντίστε να λούζεστε κάθε δύο με τρεις μέρες, το καθημερινό λούσιμο καταστρέφει την τρίχα. Υιοθετήστε αυτήν τη συνήθεια και μετά την καραντίνα.

beauty

Να δοκιμάζετε νέα skincare gadget

Σίγουρα θα έχετε στο μπουντουάρ σας ένα ή δύο skincare gadgets, τα οποία αν και αγοράσατε με πολύ μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό, σπάνια τα χρησιμοποιείτε λόγω του περιορισμένου ελεύθερου χρόνου σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τα δοκιμάσετε και να χαρίσετε στον εαυτό σας την περιποίηση που του αξίζει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ