κρέμα ματιών

Τι συμβουλεύει διάσημη facialist από τη Νέα Υόρκη για την κρέμα ματιών;

Μια διάσημη facialist από τη Νέα Υόρκη μάς συμβουλεύει να μην βάζουμε κρέμα ματιών το βράδυ. Και εξηγεί το γιατί!

Όταν διαβάσαμε αυτό το beauty tip η αλήθεια είναι πώς το είδαμε με καχυποψία. Αλήθεια, δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε κανένα λόγο για να μην βάζουμε κρέμα ματιών πριν κοιμηθούμε, ούτε φανταζόμασταν πώς αυτό ίσως έχει αντίθετα αποτελέσματα στην ρουτίνα ομορφιάς μας.

Η Aida Bicai, top facialist στη Νέα Υόρκη συμβουλεύει τις πελάτισσές της να αποφεύγουν την κρέμα ματιών πριν πάνε για ύπνο για ένα πολύ σημαντικό λόγο.

Όπως εξήγησε στο Into the Gloss «Χρησιμοποίησε την κρέμα ματιών σου μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Επειδή η επιδερμίδα στην περιοχή είναι πιο λεπτή, η κατακράτηση νερού είναι πιο ορατή- άρα όταν απλώνεις κρέμα και μετά πηγαίνεις για ύπνο και είσαι σε οριζόντια στάση ξυπνάς με σακούλες. Βάλε την κρέμα ματιών σου το πρωί, λοιπόν!».

Απόψε λοιπόν που θα κάνετε την συνηθισμένη κίνηση και θα πιάσετε την κρέμα ματιών σας, ξανασκεφτείτε το! Ή κάνετε το πείραμα και δείτε αν το επόμενο πρωί όντως διακρίνετε πιο έντονα τις σακούλες κάτω από τα μάτια σας.

κρέμα ματιών

Μερικά μυστικά ακόμη για την κρέμα ματιών:

1. Τοποθετήστε την κρέμα σας στο ψυγείο για να αποφεύγετε τα οιδήματα.

2. Επέλεξε μία κρέμα που να περιέχει Βιταμίνη C ή καφεΐνη ή κάποιο άλλο συστατικό που να φωτίζουν την περιοχή και σας απαλλάσσουν από τους ενοχλητικούς μαύρους κύκλους.

3. Ξεκινήστε την αντιγηραντική κρέμα ματιών πριν δείτε τις πρώτες ρυτίδες για πρόληψη.

4. Μπορείτε να εφαρμόσετε λίγη από την κρέμα ματιών σας στα ξηρά σημεία του προσώπου για extra ενυδάτωση.

5. Απλώστε την κρέμα ματιών με ταμποναριστές κινήσεις με φορά από την εξωτερική γωνία προς την εσωτερική κάτω από τα μάτια και αντίστροφα στο πάνω μέρος κάνοντας τον κύκλο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ