Ετοιμάστε το σώμα σας για το καλοκαίρι!

Ακολουθήστε αυτήν τη φροντίδα, που θα προετοιμάσει την επιδερμίδα του σώματος για το καλοκαίρι.

1 Απολέπιση
Είναι κάτι που µπορεί να ξεχνάτε, αλλά όταν θα νιώσετε τη λείανση και την απαλότητα που χαρίζει στην επιδερµίδα ένα απολεπιστικό σώµατος θα καταλάβετε τη σηµασία του. Eνα scrub µε φυσικούς απολεπιστικούς κόκκους µπορεί να χρησιµοποιηθεί 1-2 φορές την εβδοµάδα. Εφαρµόστε σε βρεγµένη επιδερµίδα και αφαιρέστε το στο ντους. Η αποµάκρυνση των νεκρών κυττάρων χαρίζει βελούδινο λαµπερό αποτέλεσµα.

2 Σύσφιγξη
Αυτά είναι τα πιο βασικά στοιχεία που χρειάζεται να γνωρίζετε:

Τα προϊόντα: Οι νέες εξελιγµένες συνθέσεις χαρίζουν λείανση και σύσφιγξη στην επιφάνεια της επιδερµίδας.Αποσυµφορούν τη λέµφο και τονώνουν τη µικροκυκλοφορία.
Τα Συστατικά: Η καφεΐνη, η ρετινόλη, τα θαλάσσια φύκια και η βιταµίνη C έχουν αποδεδειγµένη δράση συµβάλλοντας προσωρινά και εξωτερικά στη µείωση της κυτταρίτιδας.
Mασάζ: Το τοπικό λεµφικό µασάζ αυξάνει την κυκλοφορία του αίµατος, αποτοξινώνει, βοηθά στη λιπόλυση ενώ βελτιώνει ορατά την υφή της επιδερµίδας.

3 Ενυδάτωση
Είναι το πιο βασικό βήµα για λεία, απαλή και λαµπερή επιδερµίδα. Για να βοηθήσετε τις ενυδατικές συνθέσεις να λειτουργήσουν ακόµα πιο αποτελεσµατικά, χαµηλώστε τη θερµοκρασία του νερού στο ντους έτσι ώστε να ελαχιστοποιήσετε την αφυδάτωση. Η απολέπιση που έχει προηγηθεί έχει βοηθήσει έτσι ώστε να διεισδύσουν άµεσα τα ενυδατικά συστατικά.Οσο η θερµοκρασία ανεβαίνει, αποχωριζόµαστε την πολύ παχιές και βαριές συνθέσεις και επιλέγουµε τις πιο ανάλαφρες.

4 Χρυσαφένιο Χρώµα
Η εποχή όπου το µαύρισµα που χάριζαν τα αυτοµαυριστικά προϊόντα ήταν κάπως αµφίβολο ως προς την οµοιοµορφία έχει περάσει. Οι προηγµένες συνθέσεις εξασφαλίζουν οµοιόµορφο µπρονζέ χρώµα µε τη σωστή εφαρµογή, και µάλιστα σύµφωνα µε τους ειδικούς αυτός είναι και ο πιο ασφαλής τρόπος να µαυρίσουµε. Θυµηθείτε µόνο να κάνετε απολέπιση πριν από την εφαρµογή του αυτοµαυριστικού προϊόντος, αλλά και να πλύνετε τα χέρια σας µετά την εφαρµογή σε περίπτωση που δεν χρησιµοποιήσετε γάντια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ