3 μυστικά για να μη φριζάρουν τα μαλλιά σας

Τα μαλλιά σας φριζάρουν; Υπάρχει τρόπος για να τιθασεύσετε τις τρίχες που δε θέλουν να συνεργαστούν και σας στερούν το τέλειο hairstyle.

1 Καλό στέγνωμα

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αποφύγετε το φριζάρισμα είναι να μάθετε να κάνετε το σωστό στέγνωμα. Αντί να τα στεγνώνετε από πάνω προς τις άκρες ξεκινώντας από τη ρίζα, αλλάξτε κατεύθυνση και γυρίστε το κεφάλι σας προς τα κάτω. Με αυτόν τον τρόπο, οι τρίχες θα έχουν μια φορά και ταυτόχρονα θα σας χαρίσετε όγκο ακόμη κι αν δεν έχετε.

2 Σωστό τύλιγμα

Ο τρόπος που τυλίγετε τα μαλλιά σας μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντικός στην αντιμετώπιση του φριζαρίσματος. Για παράδειγμα, χρησιμοποιήστε πετσέτα με μικροΐνες, πιέστε την απαλά στην τρίχα χωρίς να τρίβετε με δύναμη πάνω κάτω. Μια άλλη λύση είναι να τινάζετε τα μαλλιά σας για να αφαιρέσετε το περιττό νερό.

3 Ύπνος στα μεταξωτά

Ο ύπνος με ένα μεταξωτό μαντήλι ή σε μια μεταξωτή μαξιλαροθήκη όχι μόνο εμποδίζει τη θραύση της τρίχας, αλλά το ύφασμα αυτό δεν απορροφά τόση υγρασία όσο οι μαξιλαροθήκες από βαμβάκι. Δοκιμάστε το μυστικό και ξυπνήστε με απίστευτα λεία μαλλιά!

Το μυστικό

Με το που βγείτε από το μπάνιο και όσο τα μαλλιά σας είναι ακόμη βρεγμένα, απλώστε ένα έλαιο στις άκρες και κρατήστε μακριά το φριζάρισμα. Το έλαιο θα δράσει σαν φραγμός και θα εμποδίσει την υγρασία από το να εισχωρήσει στην τρίχα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ