Η τάση του μακιγιάζ: Classic Elegance από τη δεκαετία του 1950

Η δεκαετία του 1950 ήταν εξαιρετική για τις υπέροχες beauty εμπνεύσεις της. Δείτε τις τρεις τάσεις και αντιγράψτε τις.

cons όπως η Marilyn Monroe, η Audrey Hepburn, η Dorothy Dandridge σκιαγράφησαν μερικές από τις κλασικές πλέον τάσεις του μακιγιάζ που αναδείχθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της αξέχαστης δεκαετίας – όπως το φτερωτό eyeliner, το λαμπερό ρουζ και τα έντονα χείλη και φρύδια. Δείτε πώς θα το πετύχετε.

Φτερωτό eyeliner
Αν ψάχνετε για μια μοντέρνα εμφάνιση που είναι ελαφρώς πιο δραματική από ένα κλασικό αποτέλεσμα στο μάτι, τότε οφείλετε να υπερβάλετε στην εφαρμογή του. Επιλέξτε ένα προϊόν σε stick που να σας βοηθήσει να το εφαρμόσετε.

Τοξωτά φρύδια
Είναι ένα χαρακτηριστικό στοιχείο ομορφιάς που μπορείτε να δανειστείτε από τη δεκαετία του 1950. Για να δημιουργήσετε ένα ψηλότερο τόξο, εάν δεν το έχετε φυσικά, σχεδιάστε ένα ελαφρώς υπερβολικό τόξο πάνω από το σημείο που βρίσκεται το φυσικό σας τόξο και γεμίστε το με ένα μολύβι φρυδιών κατάλληλο για τον τόνο του δέρματός σας.

Έντονα ροζ ή κοραλλί χείλη
Καθώς και το υγρό eyeliner αναπαράγουν τις δημοφιλείς τάσεις στο μακιγιάζ που παρατηρήθηκαν στις αστέρες του κινηματογράφου από τη δεκαετία του 1950. Βρείτε το πιο λαμπερό ροζ ή κοραλλί κραγιόν που μπορείτε και το αποτέλεσμα θα ολοκλήρωσει το μακιγιάζ του 1950!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ