Και το Όσκαρ για το ιδανικό 4K μακιγιάζ πάει στην…

Η Sony παρουσίασε τρεις κομψές εμφανίσεις για το κόκκινο χαλί, χρησιμοποιώντας νέες τεχνικές μακιγιάζ, για να μπορεί η κάθε καλλιτέχνιδα να σταθεί υπερήφανα ενώπιον της πιο λεπτομερούς ποιότητας εικόνας, της τεχνολογίας 4K. Αυτές οι τρεις εμφανίσεις, που σχεδιάστηκαν από την make-up artist των διάσημων, την Aimee Adams, μπορούν να ανταπεξέλθουν ακόμα και στις τηλεοράσεις BRAVIA 4K Ultra HD, που δείχνουν τέσσερις φορές περισσότερες λεπτομέρειες από ό,τι η Full HD.

Η Aimee Adams είναι μια κορυφαία make-up artist των επωνύμων, το πελατολόγιό της περιλαμβάνει από τον Tom Ford, την Elle Macpherson, τον Robert Downey Junior, τη Sienna Miller και την Helen Mirren, μέχρι τον Ralph Fiennes, τον Michael Fassbender και την Rachel Weisz. Έχει, επίσης, εργαστεί με πάρα πολύ γνωστές μάρκες όπως τις Burberry, Elizabeth Arden, Agent Provocateur, L’Oreal και Max Factor.

H Adams επικεντρώθηκε στους πολύ καλούς υποψηφίους για τα Όσκαρ του 2015, οι οποίοι, στο σύνολό τους, εμπιστεύθηκαν ένα περίπλοκο μακιγιάζ για να φαίνονται άψογοι. Τα μακιγιάζ, (τα οποία όλα αντικατοπτρίζουν την αυξημένη σημασία που δίνεται στο χρώμα, τη λεπτομέρεια και την αντίθεση ως αποτέλεσμα της έλευσης της τεχνολογίας 4Κ) εφαρμόστηκαν σε μια κοκκινομάλλα, ως αναφορά στη Julianne Moore, σε μια μελαχρινή, για τη Felicity Jones, και σε μια ξανθιά, στο στυλ της Rosamund Pike.

Παρεμπιπτόντως, το μακιγιάζ 4K είναι κάτι που η Rosamund Pike, συγκεκριμένα, είναι εξοικειωμένη, αφού η ταινία Gone Girl, για την οποία ήταν υποψήφια για Όσκαρ, γυρίστηκε σε 4K. Η Adams δημιούργησε μια 4Κ εμφάνιση «το χρυσό κορίτσι της διπλανής πόρτας» για εκείνη, και πρόσθεσε μια έντονη πινελιά χρώματος με το κόκκινο στα χείλη στο look που εμπνεύστηκε από την Julianne Moore. Εν τω μεταξύ, η Felicity Jones τής ενέπνευσε μια πιο αισθησιακή εμφάνιση με smoky eyes, που δημιουργεί αντίθεση με τα άχρωμα χείλη.

Δείτε όλα τα μυστικά του μακιγιάζ από την Aimee Adams

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τηλεοράσεις 4K Ultra HD της Sony, ανατρέξτε στα 4k.sony.gr ή/και presscentre.sony.eu.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ