χαμηλό προϋπολογισμό

Πώς να κάνετε ανακαίνιση διαμερίσματος με χαμηλό προϋπολογισμό

Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος ήθελε να έχει μία κατοικία ιδιαίτερου και μοντέρνου σχεδιασμού, cozy και φιλόξενη χωρίς να κουράζει με minimal γραμμές αλλά με έναν σχετικά χαμηλό προϋπολογισμό.

Έτσι επιλέχτηκαν σαν βασικά χρώματα το άσπρο και το μαύρο, τα οποία βρίσκονται σε απόλυτα αρμονική ισορροπία μεταξύ τους. Επίσης, έχουν ενσωματωθεί εκτεταμένα στοιχεία ξύλου και bamboo (δάπεδο, έπιπλα, διακοσμητικά) τα οποία, σε συνδυασμό με τον μελετημένο σε όλα τα μέρη του σπιτιού φωτισμό, δίνουν μία απίστευτη αίσθηση στο χώρο μετατρέποντάς τον σε μία κατοικία που σου αρέσει να ζεις.

Προκειμένου να δημιουργηθεί ένα μοναδικό αποτέλεσμα υπήρξαν πολλές ειδικές κατασκευές όπως π.χ. ο νιπτήρας του μπάνιου και η στήριξή του και ορισμένα έπιπλα).

Έμφαση επίσης δόθηκε στην ποιότητα ζωής που μπορεί να προσφέρει η κατοικία σε συνδυασμό με το interior design. Έτσι δημιουργήθηκε σύστημα αερισμού/κλιματισμού με κρυφά κανάλια, εντοιχισμένο δίκτυο ήχου, δίκτυο data σε όλα τα σημεία του σπιτιού, κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή και ενεργειακά κρύσταλλα.

Τέλος, στη μικρή βεράντα δημιουργήθηκε με χρήση ψιλής ψηφίδας, ξύλου, κατάλληλου φωτισμού και επίπλων ένα υπέροχο περιβάλλον που μπορεί κανείς να απολαύσει όλες τις ώρες τις ημέρας. Η ανακαίνιση έγινε από το αρχιτεκτονικό γραφείο Opus

χαμηλό προϋπολογισμό

χαμηλό προϋπολογισμό

χαμηλό προϋπολογισμό

χαμηλό προϋπολογισμό

χαμηλό προϋπολογισμό

χαμηλό προϋπολογισμό

χαμηλό προϋπολογισμό

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ