χριστουγεννιατικη διακόσμηση

Χριστούγεννα 2019: Οι 3 τάσεις στον χριστουγεννιάτικο στολισμό

Υπάρχουν πολλές ιδέες, τις οποίες μπορείτε να υιοθετήσετε για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό.

Παρακάτω ακολουθούν οι 3 τάσεις που κυκλοφορούν στις σελίδες περιοδικών και sites διακόσμησης, για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του 2019.

1 Σκανδιναβικό στυλ

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι το σκανδιναβικό στυλ θα είναι και ο πρωταγωνιστής όσον αφορά τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του 2019. Φυσικά, για να επιτύχετε ένα σκανδιναβικό χριστουγεννιάτικο δέντρο θα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στα χρώματα όπως το λευκό και το γκρι.

χριστουγεννιάτικη διακόσμηση1

χριστουγεννιάτικη διακόσμηση3

χριστουγεννιάτικη διακόσμηση4

2 Μινιμαλιστικό στυλ

Αν αυτές διακοπές θέλετε να έχετε ένα μοντέρνο σπίτι, μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα μινιμαλιστικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο για να στοιχηματίσετε στο “less is more”. Έτσι, είναι σημαντικό να μην βάλετε πάρα πολλά στολίδια ή να συνδυάσετε πολλά χρώματα. Στην πραγματικότητα, το ιδανικό είναι ότι επιλέγετε μονόχρωμη ή δίχρωμη διακόσμηση και κατά προτίμηση σε ουδέτερους τόνους.

χριστουγεννιάτικη διακόσμηση2

χριστουγεννιάτικη διακόσμηση5

χριστουγεννιάτικη διακόσμηση6

3 Πολύχρωμο στυλ

Εάν οι τάσεις που έχουμε σχολιάσει μέχρι στιγμής μοιάζουν βαρετές για εσάς, δεν πρέπει να ανησυχείτε, αφού αυτά τα Χριστούγεννα θέλουν πολύχρωμα διακοσμητικά και γεμάτα διασκέδαση και πρωτότυπα στοιχεία. Για παράδειγμα, αν έχετε παιδιά στο σπίτι είναι μια ιδέα να στολίσετε ένα δέντρο γεμάτο διαφορετικά χρώματα και να γεμίσετε τους χώρους των παιχνιδιών Χριστουγέννων.

χριστουγεννιάτικη διακόσμηση8

χριστουγεννιάτικη διακόσμηση7

χριστουγεννιάτικη διακόσμηση9

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ