Τι να προσέξετε πριν την ανακαίνιση μπάνιου σας

Πήρατε την απόφαση να ανακαινίσετε το μπάνιο σας; Πορευθείτε με γνώμονα την αξιοπιστία, την αισθητική αλλά και την καθημερινή ευχρηστία και συνήθειες, και το αποτέλεσμα στην ανακαίνιση μπάνιου σας θα είναι απλά μοναδικό! Αυτά τα τρία μυστικά θα σας βοηθήσουν.

b3

1 Τα πλακάκια
Ένα από τα πιο βασικά είδη και τα πιο βασικά σημεία προσοχής του μπάνιου είναι και θα είναι πάντοτε τα πλακάκια. Γι’ αυτό και θα πρέπει να τα επιλέξευρ σωστά και προσεκτικά. Τι σημαίνει αυτό; Επιλέξτε πλακάκια που είναι όμορφα, εύκολα στη συντήρηση και την αντικατάσταση, αν τυχόν συμβεί το οτιδήποτε. Έτσι, θα μπορείτε να έχετε το μπάνιο σας πάντα καθαρό και ακέραιο σε μηδέν χρόνο!

b4

2 Τα υλικά μόνωσης
Φροντίστε να είστε προσεκτικοί με τα υλικά μόνωσης και συντήρησης του μπάνιου σας. Αυτό σημαίνει ότι κόλλες, υλικά μόνωσης, στεγανοποίησης και χρώματα θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν φιλικά προς το περιβάλλον. Αλλά και επίσης, να μη χρειάζονται δυνατά χημικά για τον καθαρισμό ή την αντικατάσταση τους μετά την ανακαίνιση μπάνιου σας. Αυτό θα σας διευκολύνει σημαντικά και στη συντήρησή του στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για χρόνια!

b1

3 Το ύψος
Τέλος, φροντίστε όλα τα είδη υγιεινής, καθρέφτες και μπανιέρα ή ντουζιέρα να είναι στο κατάλληλο ύψος για να διευκολύνουν τις καθημερινές σας ανάγκες και συνήθειες. Βάλτε φυσικά στην ανακαίνιση μπάνιου σας την κατάλληλη αισθητική πινελιά! Αλλά επειδή δεν αλλάζετε μπάνιο κάθε μήνα, φροντίστε να μην σας βγάζει έξω από τη ρουτίνα σας! Όπως επίσης να είναι αυτό που χρειάζεστε για την καθημερινότητά σας στο σπίτι.

b2

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ