Χριστουγεννιάτικα στεφάνια με αλεξανδρινό και φυσικά υλικά

Ζήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων με ένα αλεξανδρινό. Ένα Χριστουγεννιάτικο στεφάνι δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι φτιαγμένο από πρασινάδα, πολλά φυσικά αντικείμενα μπορούν λειτουργήσουν το ίδιο καλά, όπως μπορείτε να δείτε στις τρεις ιδέες που ακολουθούν.

Όπως τα χριστουγεννιάτικα δέντρα, έτσι και τα χριστουγεννιάτικα στεφάνια είναι ένα από τα διακοσμητικά highlights της εορταστικής περιόδου και το φως των κεριών ομορφαίνει ακόμα περισσότερο το σπίτι. Αυτό το καλόγουστο Χριστουγεννιάτικο στεφάνι θα κλέψει σίγουρα τις εντυπώσεις. Βρύα, έλατα και μίνι κρεμ αλεξανδρινά διακοσμούν ένα ψάθινο στεφάνι που έχετε τυλίξει με βρύα. Το στεφάνι ισορροπεί πάνω σε σύρμα, δίνοντας την εντύπωση ότι αιωρείται πάνω από το τραπέζι και τα άκρα των αλεξανδρινών τυλίγονται με βρύα και στερεώνονται στη σύνθεση με λεπτό σύρμα.

Βρύα, κομμένα αλεξανδρινά, λιόπρινο και βαμμένα lagurus, μεταμορφώνουν ένα απλό στεφάνι από κλαδιά και λειχήνες σε μια εντυπωσιακή, φυσική χριστουγεννιάτικη σύνθεση που φωτίζει κάθε δωμάτιο με τις έντονες κόκκινες αποχρώσεις του.

Το σιτάρι δεν είναι το πιο σύνηθες υλικό για την κατασκευή Χριστουγεννιάτικων στεφανιών. Σε αυτή τη φυσική σύνθεση για το τραπέζι, ένας κάκτος των Χριστουγέννων, αλεξανδρινά και κλαδιά πεύκου δημιουργούν μια πραγματικά υπέροχη σύνθεση. Για τη βάση αυτής της όμορφης σύνθεσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ρηχό μπολ επενδυμένο με εμποτισμένο αφρό ανθοκομικής, διακοσμημένο ολόγυρα με κουκουνάρια και χρυσά φύλλα.
Φυσική διακόσμηση εσωτερικών χώρων με αλεξανδρινό

Φυσικό deco-trend: αληθινά και τεχνητά κουκουνάρια σε ένα κρεβάτι από βρύα φέρνουν το δάσος στο σπίτι σας. Τα κρεμ αλεξανδρινά σε διάφορα μεγέθη, μερικά κάτω από γυάλινους θόλους, το τεχνητό χιόνι και ένα μικρό ελάφι φέρνουν τη χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα στον χώρο. Σε συνδυασμό με την ταπετσαρία στο φόντο, νιώθετε πραγματικά σαν να είστε σε δάσος.

Ένα στεφάνι κυπαρισσιού διακοσμημένο με μακριά κλαδιά πεύκου γίνεται ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό, χάρη στο κομμένο αλεξανδρινό σε έντονο κόκκινο χρώμα. Τα μήλα ενισχύουν τους κόκκινους τόνους της σύνθεσης.

Δεν είναι δύσκολο να φτιάξετε αυτό το υπέροχο στεφάνι τοίχου. Θα χρειαστείτε ένα αλεξανδρινό, έναν μεταλλικό δακτύλιο, άγρια φύλλα, κουκουνάρια, στριφτό σύρμα, σύρμα δεσίματος καλυμμένο με χαρτί και ένα τρυπάνι.

Οδηγίες

Βήμα 1: Με τη βοήθεια του τρυπανιού και του σύρματος, στερεώστε κλαδιά στον δακτύλιο περιστρέφοντας το σύρμα δεσίματος.

Στη συνέχεια προσθέστε περισσότερα κλαδιά μέχρι το κάτω μισό του στεφανιού να είναι αρκετά φαρδύ ώστε να χωράει μια γλάστρα. Το πάνω μισό του στεφανιού μπορεί να είναι πιο στενό.

Βήμα 2: Στη συνέχεια, με σύρμα δεσίματος καλυμμένο με χαρτί, στερεώστε τα κουκουνάρια και κρεμάστε το στεφάνι στον τοίχο.

Βήμα 3: Τέλος, τοποθετήστε τη γλάστρα με το αλεξανδρινό στη σύνθεση. Έτοιμο!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ