Έξυπνη ανακαίνιση διαμερίσματος 47m² στην Κυψέλη

Αυτή η έξυπνη ανακαίνιση ενός αστικού διαμερίσματος 47m² στην Κυψέλη από την ομάδα ΕπίΚυκλος θα σας δώσει ιδέες για περισσότερο χώρο.

Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει, είναι η λογική με την οποία οι λειτουργίες μέσα σε αυτή διαδέχονται η μία την άλλη, αλλά και η ευελιξία των χώρων στο να αλλάζουν όρια και διαστάσεις ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες των ενοίκων της. Έτσι δημιουργούνται οι προϋποθέσεις, ώστε το διαμέρισμα να αξιοποιηθεί τόσο για μακροπρόθεσμη όσο και για βραχυπρόθεσμη διαμονή.

δεχ5

δεψ1

Τα σύγχρονα υλικά έχουν εναρμονιστεί πλήρως με τα παλιότερα στοιχεία που παραμένουν στο διαμέρισμα, δίνοντάς του έναν ζεστό, σύγχρονο χαρακτήρα.

δεψ6

Τα παραδοσιακά ξύλινα δάπεδα της τυπικής Αθηναϊκής πολυκατοικίας, εναλλάσσονται με γρανιτοπλακίδια τελευταίας τεχνολογίας.

δεψ8

Στο λουτρό το ξύλο συνδυάζεται με το πλακάκι σε γήινες αποχρώσεις, δημιουργώντας έναν χώρο ιδανικό για χαλάρωση.

δεψ2

Ένας κύβος σε γκρι σκούρα απόχρωση οριοθετεί την κουζίνα στον ενιαίο χώρο διημέρευσης, ενώ παράλληλα δημιουργεί ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα μέσα από την αντίθεση που προκύπτει από τα φωτεινά χρώματα του καθιστικού.

δεψ3

Το σαλόνι ενοποιείται με το υπνοδωμάτιο μέσα από μία συρόμενη πόρτα δύο επιπέδων, που επιτρέπει την ορατότητα, αλλά ταυτόχρονα προστατεύει την ιδιωτικότητα των χρηστών.

δεψ4

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ