7 μυστικά για να αναβαθμίσετε το σπίτι σας

Εάν θέλετε το σπίτι σας να μοιάζει σαν να είναι βγαλμένο από τις σελίδες κάποιου deco περιοδικού αυτά τα μυστικά θα το αναβαθμίσουν.

1 Διακοσμήστε το σπίτι σαν ολότητα

Όχι σαν ξεχωριστό δωμάτιο. Το στυλ διακόσμησης που θα ακολουθήσετε στο υπνοδωμάτιο πρέπει να συνάδει με εκείνη του σαλονιού, της κουζίνας και του μπάνιου.

2 Συλλέξτε προσωπικά αντικείμενα και διακοσμητικά


Μπορεί να είναι σουβενίρ από διακοπές, πίνακες ζωγραφικής, ρετρό αντικείμενα από κάποιο παζάρι ή ακόμα και φωτογραφίες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι όλα αυτά που θα δώσουν προσωπικό χαρακτήρα στο σπίτι σας. Κρεμάστε τα στον τοίχο ή κλείστε τα μέσα σε μία γυάλινη βιτρίνα.

3 Μην φοβάστε το χρώμα

Στις μεγαλύτερες τάσεις για φέτος βρίσκονται οι απαλές αποχρώσεις χρωμάτων καθώς επίσης αποχρώσεις της καραμέλας και του καφέ.

4 Φωτίστε σωστά τους χώρους


Τα φωτιστικών που κρέμονται από το ταβάνι, συνήθως φωτίζουν ατσούμπαλα και σκληρά το χώρο. Προτιήστε φωτιστικά δαπέδου που είναι τοποθετημένα περίπου στο ύψος του ματιού, καθώς προσδίδουν ένα ζεστό φωτισμό δημιουργώντας οικεία ατμόσφαιρα.

5 Βάλτε μία ιδιαίτερη πινελιά στο μπάνιο


Μπορεί να είναι ένα wallpaper ή ένα χρωματιστός τοίχος ή ακόμα και ένα εκκεντρικό διακοσμητικό αντικείμενο.

6 Διατηρήστε το σπίτι σας καθαρό


Η καθαριότητα και η τάξη αυτομάτως αναδεικνύουν ακόμα και ένα χώρο με ελλιπή διακόσμηση.

7 Κάντε focus σε ένα σημείο


Είτε επιλέξετε να κρεμάσετε το παιδικό σας ποδήλατο στον τοίχο ή μια ρακέτα του τένις ή οτιδήποτε έχει μεγάλη σημασία για σας, φροντίστε να ταιριάξετε τόσο τα χρώματα όσο και τα υπόλοιπα πράγματα του σπιτιού με το συγκεκριμένο αντικείμενο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ