Η ελληνική γαστρονομία ξεκινά από την Μακεδονία!

Την Πέμπτη 10 Μαρτίου σε μια χιονισμένη Αθήνα η Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (ΑΣΠΚΜ), στα πλαίσια του προγράμματος EUPHORIA πραγματοποίησε μια υπέροχη εκδήλωση στο κατάμεστο από κόσμο του χώρου, εστιατόριο OMNIVORE (Πλατεία Αγίας Ειρήνης 10, Αθήνα).

Άνθρωποι των media δημοσιογράφοι, σεφ και επαγγελματίες του χώρου απόλαυσαν τη βραδιά.

Σκοπός του προγράμματος EUPHORIA είναι η ανάδειξη της ευρωπαϊκής ταυτότητας των ΠΟΠ & ΠΓΕ Προϊόντων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΚΜ), η ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού γύρω από την εξαιρετική τους ποιότητα και γεύση και η ενίσχυση του αγροδιατροφικού τομέα της Π.Κ.Μ.
Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος εκπρόσωποι της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στελέχη του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου, σεφ και δημοσιογράφοι.

Στην παρουσίαση και τον συντονισμό της εκδήλωσης ήταν η Βίκυ Χατζηβασιλειου, δημοσιογράφος συγγραφέας βιβλίων ευεξίας. Παράλληλα ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης (ΑΣΠΚΜ) κ. Κωνσταντίνος Κιλτίδης ο οποίος παρουσίασε το πρόγραμμα EUPHORIA και μίλησε για τα προβλήματα και τις ανάγκες του αγροδιατροφικού τομέα, ο κ. Γεώργιος Μίσκας, γενικός διευθυντής της εταιρείας Οικονομοτεχνικής που παρουσίασε το πρόγραμμα EUPHORIA και τον ρόλο της Οικονομοτεχνικής στην υλοποίηση του.

Το λόγο πήρε η Ντίνα Νικολάου, σεφ μαγειρικής και συγγραφέας βιβλίων γαστρονομίας, πρέσβειρα μας στην Ευρώπη ειδικά στη Γαλλία για την προώθηση της ελληνικής γαστρονομίας με στόχο των ενεργειών της η ανάδειξη της χωρας μας σε απόλυτο γαστρονομικό προορισμό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ