eggs

Κόκκινα αυγά: Μία συνταγή για να τα μεταμορφώσετε!

Τα αυγά είναι ιδανικά για ορεκτικό, συνοδευτικό, ακόμη και για σνακ, τρώγονται την Κυριακή του Πάσχα αλλά και τις επόμενες ημέρες. Εάν δεν σας αρέσει να τα τρώτε σκέτα αυτή η συνταγή που δίνει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, θα σας ενθουσιάσει!

Υλικά

6 αυγά, βραστά και σφιχτά

2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα

1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη

1 κουταλάκι του γλυκού λευκό ξίδι

1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα

1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

1 κουταλιά της σούπας κρεμμύδι, λεπτοκομμένο

1 κουταλιά της σούπας σέλερι, λεπτοκομμένο

1 πρέζα πάπρικα καπνιστή

Οδηγίες

Κόβουμε τα αυγά κατά μήκος και βγάζουμε τους κρόκους.

Αφήνουμε τα ασπράδια στην άκρη.

Σε ένα μπολάκι βάζουμε τους κρόκους και με ένα πιρούνι τους λιώνουμε, κάνοντάς τους πουρέ.

Προσθέτουμε τη μαγιονέζα, τη ζάχαρη, το ξίδι, τη μουστάρδα, το αλάτι, το κρεμμύδι, το σέλερι και ανακατεύουμε καλά.

Γεμίζουμε τα ασπράδια με το μείγμα που έχουμε φτιάξει.

Πασπαλίζουμε με πάπρικα.

Διατηρούμε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε.

Καλή όρεξη!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ