Banana

Συνταγή για πρωινό: Πουτίγκα με κινόα, σοκολάτα και μπανάνα

Εύκολη, γρήγορη και θρεπτική χορτοφαγική συνταγή και φυσικά χωρίς γλουτένη από την food blogger notanordinarymum.

Η συγκεκριμένη συνταγή εμπεριέχει γεύσεις που σας “ξυπνάνε” χωρίς τις έξτρα θερμίδες που μπορείτε να πάρετε εύκολα από έτοιμα επεξεργασμένα δημητριακά πρωινού. Ιδανικό αν σας περιμένει δύσκολη ημέρα στο γραφείο.

Υλικά για 3-4 μερίδες

3/4 φλυτζανιού μαγειρεμένη κινόα
1 φλυτζάνι γάλα αμυγδάλου ενισχυμένο με ασβέστιο
1 κσ σπόρους κία μουλιασμένους σε νερό για 3-4 ώρες
1/2 φρέσκια βανίλια
1/2 κγ μοσχοκάρυδο, 1/2 κγ κανέλα
1 πλακάκι σοκολάτας με όσο περισσότερο κακάο γίνεται!
½ μπανάνα
1 κσ βιολογικό μέλι

Οδηγίες

Πάρτε το αγαπημένα σας ποτήρια !Αναμείξτε την κινόα μαζί με το γάλα αμυγδάλου, την φρέσκια βανίλια, τα μπαχαρικά και τους σπόρους κία και βάλτε ίσες ποσότητες στα ποτήρια σας.

Αφήστε το μίγμα σας όλο το βράδυ στο ψυγείο.

Το πρωί απλά ψιλοκόψτε την μπανάνα, τρίψτε το πλακάκι σοκολάτας και προσθέστε το μέλι.

Το τέλειο πρωινό χωρίς γλουτένη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ