Συνταγή: κοτόπουλο τεριγιάκι σε 20 λεπτά!

Δοκιμάστε τη νόστιμη συνταγή για κοτόπουλο τεριγιάκι των experts  από το εστιατόριο Rakkan στην Κηφισιά.

CHICKEN TERIYAKI

Υλικά

Κοτόπουλο φιλέτο 250 γραμμάρια σε κομμάτια

Σάκε

Teriyaki sauce 90 ml

Λάδι βασιλικού

Φύλλα spring roll

Εκτέλεση

Τηγανίζετε σε μέτρια φωτιά το κοτόπουλο και σβήνετε με το σάκε.

Προσθέτετε την teriyaki sauce.

Σερβίρετε το κοτόπουλο στο πιάτο και περιχύνετε τη σάλτσα.

Γαρνίρετε με λίγο λάδι βασιλικού γύρω γύρω και τα φύλλα spring rolls από πάνω αφού τα τηγανίσετε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ