17-07-2015
Συνταγή: κοτόπουλο τεριγιάκι σε 20 λεπτά!
Δοκιμάστε τη νόστιμη συνταγή για κοτόπουλο τεριγιάκι των experts από το εστιατόριο Rakkan στην Κηφισιά.
CHICKEN TERIYAKI
Υλικά
Κοτόπουλο φιλέτο 250 γραμμάρια σε κομμάτια
Σάκε
Teriyaki sauce 90 ml
Λάδι βασιλικού
Φύλλα spring roll
Εκτέλεση
Τηγανίζετε σε μέτρια φωτιά το κοτόπουλο και σβήνετε με το σάκε.
Προσθέτετε την teriyaki sauce.
Σερβίρετε το κοτόπουλο στο πιάτο και περιχύνετε τη σάλτσα.
Γαρνίρετε με λίγο λάδι βασιλικού γύρω γύρω και τα φύλλα spring rolls από πάνω αφού τα τηγανίσετε.