28-05-2015
Συνταγή: Μπάρες καρύδας
Υπέροχες μπάρες καρύδας που θα σας θυμίσουν καλοκαίρι!
Υλικά
- 1 φλιτζάνι καρύδα (80g)
- 1/4 φλιτζάνι σιρόπι αγαύης ή σιρόπι σφενδάμου (ή 1/4 φλιτζάνι νερό μέσα στο οποίο θα διαλύσετε 2-3 κουταλιές του γλυκού στέβια)
- 2 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
- 1/8 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Εκτέλεση
- Χτυπάτε όλα τα συστατικά στο μπλέντερ.
- Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα μικρό ταψάκι και το πιέζετε με τα δάχτυλα να πάει παντού. Να έχει ύψος περίπου 2 εκατοστά.
- Το αφήνετε να παγώσει και να δέσει για τουλάχιστον δύο ώρες και μετά το ξεφορμάρετε και το κόβετε σε μερίδες.