Συνταγή: Σπιτικό παγωτό φράουλα έτοιμο σε 4 λεπτά!

Παγωτό φράουλα, χωρίς ζάχαρη, χωρίς παγωτομηχανή, έτοιμο σε μόλις 4 λεπτά και με μόνο 3 υλικά. Ένα πεντανόστιμο και υγιεινό παγωτό που ετοίμασε για εσάς η food blogger Ευαγγελία Βλασσοπούλου.

Υλικά
500 ml γάλα καρύδας το οποίο έχουμε αφήσει μια ωρίτσα στην κατάψυξη
200 γρ σιρόπι αγαύης ή μέλι το οποίο να μην έχει έντονη γεύση
500 γρ μαρμελάδα φράουλα χωρίς ζάχαρη

Εκτέλεση
1. Βάζουμε το γάλα καρύδας στον κάδο του μίξερ και χτυπάμε για 3 λεπτά στη μέγιστη ταχύτητα στα 2 λεπτά.
2. Προσθέτουμε τη μαρμελάδα φράουλα και την αγαύη και χτυπάμε για λίγα δευτερόλεπτα.
3. Αδειάζουμε το μείγμα σε μια φόρμα σιλικόνης ή κέικ και αφήνουμε στην κατάψυξη. Δεν χρειάζεται άλλο χτύπημα. Μόλις παγώσει, είναι έτοιμο προς κατανάλωση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ