Γράμμα για σένα: Εκπλήξεις και συγκίνηση στην πρεμιέρα της εκπομπής

Πρεμιέρα έκανε χθες η εκπομπή “Γράμμα για σένα” μέσα από το κανάλι του Open. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου καλησπέρισε ξανά τους τηλεθεατές μη κρύβοντας τη χαρά αλλά και τη συγκίνησή της.

ω

Στην έναρξη της εκπομπής οι συνεργάτες της, της επιφύλασσαν μερικές εκπλήξεις. Η παρουσιάστρια, αφού δέχτηκε ένα μπουκέτο με λουλούδια από το σταθμό, κοίταξε στο video wall και είδε να εμφανίζονται μπροστά της πολυαγαπημένα της πρόσωπα. Την αρχή έκανε ο γιος της, Ορφέας, και ακολούθησαν ο Κώστας Καραφώτης, ο Τάκης Ζαχαράτος, η διευθύντρια του ορφανοτροφείου Μέλισσα, ο Γιώργος Παπαδάκης και η μητέρας της.

xatzivasileiou

«Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι. Δεν ξέρετε πόσο χαρούμενη είμαι που τα ξαναλέμε και πόσο συγκινημένοι που είμαστε πάλι μαζί. Θέλω να εκδηλώσω την αγάπη μου για τους συνεργάτες μου που είναι μαζί μου όλοι, την χαρά μου για την μεγάλη αγκαλιά του Open που με δέχθηκε εδώ να συνεχίσουμε αυτό που έχουμε ξεκινήσει σαν να μην πέρασε μια μέρα.

vi
Όλα τα άλλα είναι όπως τα ξέρετε, όλοι οι συνεργάτες είναι οι ίδιοι όπως τους ξέρατε. Η ίδια δημιουργική δημοσιογραφική ομάδα, ο ίδιος σκηνοθέτης, ο ίδιος παραγωγός. Ακόμα και το μακιγιάζ είναι το ίδιο… Είμαστε όλοι μαζί στην καινούρια μας στέγη, στην καινούρια μας οικογένεια του Open και θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά. Γιατί τα συναισθήματα δεν έχουν περιτύλιγμα, αν μπαίνουν σε πακέτο ή γράμμα. Σημασία έχουν τα συναισθήματα. Εμείς αυτό ξέρουμε να κάνουμε, να μεταφέρουμε τα συναισθήματα σε εσάς στο σπίτι και να τα ζούμε, να τα μοιραζόμαστε μαζί. Ότι μοιράζεσαι με το κοινό πολλαπλασιάζεται.», είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ