4 μυστικά για να οργανώσετε τη ντουλάπα σας όπως οι celebrities

Η ντουλάπα όλων των γυναικών είναι γεμάτες με άπειρα πράγματα, τα οποία πολλαπλασιάζονται. Για να καταφέρετε να ξεχωρίζετε τι έχετε και τι όχι, πρέπει να οργανώσετε σωστά τη γκαρνταρόμπας σας.

Πώς να οργανώσετε τη ντουλάπα σας;

Η Clea Shearer και η Joanna Teplin είναι επαγγελματίες που ασχολούνται με την οργάνωση και τη διακόσμηση σπιτιών, γνωστές από την τηλεοπτική εκμπομπή The Home Edit, ενώ πολύ συχνά συνεργάζονται με celebrities αναλαμβάνοντας να οργανώσουν τις γεμάτες ντουλάπες τους. Μετά από χρόνια εμπειρίας και τη συγγραφή ενός βιβλίου που αφορά την οργάνωση, οι δύο επαγγελματίες μοιράζονται μαζί μας τα tricks που χρησιμοποιούν τις περισσότερες φορές για να οργανώσουν τις γκαρνταρόμπες των αγαπημένων μας stars.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη THE HOME EDIT ® (@thehomeedit)

1 Βάλτε ομοιόμορφες κρεμάστρες

Το μυστικό για να είναι η γκαρνταρόμπα ομοιόμορφη είναι να προμηθευτείτε ίδιες κρεμάστρες και να μην υπάρχουν πολλές διαφορετικές κρεμάστρες σε διάφορα χρώματα. Οι δύο experts μάλιστα μας προτείνουν να επιλέξουμε κρεμάστρες που να είναι είτε σε διάφανη είτε σε μαύρη ή λευκή απόχρωση, ώστε να βλέπουμε ξεκάθαρα τα ρούχα μας και να μην μας αποσπούν την προσοχή τα έντονα χρώματα. Επίσης θα πρέπει να προσέξουμε ώστε να κρεμάσουμε τα πουκάμισα, τις μπλούζες μας σε απλές κρεμάστρες, ενώ τα παλτό και γενικά τα πανωφόρια μας σε πιο σταθερές κρεμάστρες.

2 Τοποθετήστε τα πράγματα σε καλάθια

Καλάθια είτε από ψάθα είτε ξύλινα είναι ιδανικά για τη ντουλάπα σας. Εκεί μπορείτε να αποθηκεύσετε τα φουλάρια και τις ζώνες σας, μικρές τσάντες ή κασκόλ και γενικά όλα τα αντικείμενα που είναι διάσπαρτα και πρέπει να οργανωθούν.

3 Κρεμάστε θήκες

Σύμφωνα με την Clea Shearer και την Joanna Teplin, αν έχετε στη συλλογή σας πολλά πουκάμισα ή ευαίσθητα ρούχα θα πρέπει να τα αποθηκεύσετε με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι προφυλαγμένα και να μην φθαρούν. Οι θήκες λοιπόν είναι ό,τι χρειάζεστε καθώς μπορείτε να αποθηκεύσετε εκεί τα σωστά διπλωμένα και σιδερωμένα πουκάμισα σας.

4 Μην ξεχνάτε τα παπούτσια

Για την οργάνωση τους υπάρχουν δύο λύσεις. Είτε προμηθεύεστε ένα ειδικό έπιπλο για παπούτσια και να τα τοποθετήσετε εκεί είτε να πάρετε κουτιά και να τα βάλετε εκεί ανά κατηγορίες. Προσοχή όμως να επιλέξετε διαφανή κουτιά ώστε να μπορείτε να δείτε το εσωτερικό τους και να βρίσκεστε ποιο εύκολα το ζευγάρι που ψάχνετε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ