Τα καλύτερα fitness apps για να γυμναστείτε σπίτι

Υπάρχουν αμέτρητα YouTube channels και apps που μπορείτε να κατεβάσετε στο κινητό σας ώστε να σας παρακινήσουν να γυμναστείτε, ίσως περισσότερο από πριν! Εμείς συγκεντρώσαμε μερικά από τα καλύτερα fitness apps και σας τα προτείνουμε!

Yoga studio: Mind and Body
Για εσάς που έχετε μια yogi ψυχή, αλλά και για όσους θέλουν να δοκιμάσουν yoga, η παραπάνω εφαρμογή είναι η κατάλληλη. Έχει ασκήσεις και προγράμματα που είναι τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους και παρέχει κατηγορίες ανάλογα με τις ανάγκες σας. Τις ασκήσεις συνοδεύουν και εικόνες για να διευκολυνθείτε και να είστε σίγουροι για το τι κάνετε.

Sworkit
Με αυτό το app δεν έχετε τη δικαιολογία ότι δε σας φτάνει χρόνος για γυμναστική. Το swork it περιλαμβάνει εξατομικευμένα προγράμματα που είναι ιδανικά ακόμη και αν μπορείτε να διαθέσετε μόνο 5 λεπτά. Από stretching μέχρι αερόβια, θα βρείτε σίγουρα αυτό που σας ταιριάζει και θα έχετε κάθε φορά ένα workout session για να σας κατευθύνει. Μαζί με το πρόγραμμα ασκήσεων μπορείτε, επίσης, να δείτε και αντίστοιχα βίντεο.

Keelo
Αν θέλετε εντυπωσιακά αποτελέσματα και υψηλής ένταση προπόνηση HIIT, τότε το Keelo είναι για εσάς. Μπορείτε να γυμναστείτε οπουδήποτε και χωρίς εξοπλισμό με sessions που δεν ξεπερνάνε τα 20 λεπτά. Οι ασκήσεις είναι διαμορφωμένες από καταξιωμένους προπονητές και φυσικά συνοδεύονται από βίντεο. Ξεκινώντας το workout σας θα έχετε και χρονόμετρο, ενώ μπορείτε να αυξάνετε κάθε φορά την ένταση και να δυναμώνετε ακόμη περισσότερο το σώμα σας.

Daily ab workout
Για εσάς που θέλετε να ασχοληθείτε πιο εξειδικευμένα με τον κορμό και την περιοχή της κοιλιάς, η παραπάνω εφαρμογή θα σας ενθουσιάσει. Παρέχει ασκήσεις για κοιλιακούς με τις οποίες θα τονώσετε και θα δυναμώσετε το σώμα σας και μπορείτε να τις κάνετε καθημερινά χωρίς να αφιερώσετε πολύ χρόνο.

Asana Rebel
Άλλο ένα app για τους φίλους της yoga που διαφέρει, όμως, από το προηγούμενο. Το Asana Rebel έχει τη δυνατότητα να συνδυάζει την «παραδοσιακή» yoga με πρακτικές ασκήσεις. Έτσι, θα καταφέρετε να χαρείτε τις στάσεις χαλάρωσης, αλλά και να γυμναστείτε δυναμικά για να έχετε πιο άμεσα αποτελέσματα. Επιλέξτε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει και ξεκινήστε!

Studio tone it up
Θα λατρέψετε το παραπάνω app, διότι σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας προφίλ, να θέσετε εβδομαδιαίους στόχους και να γυμναστείτε από το σπίτι σας επιλέγοντας ανάμεσα σε προγράμματα cardio, yoga, strength training, κ.ά. Κάθε εβδομάδα το app ανανεώνεται με νέα workouts και σας βοηθά να επικεντρωθείτε μέχρι και σε απλές καθημερινές κινήσεις. Μεταξύ άλλων, θα λαμβάνεται μηνύματα που έχουν στόχο να σας εμπνεύσουν και να σας παρακινήσουν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ