Πώς θα ξεκινήσετε να σηκώνετε βάρη;

Εφαρμόστε τα παρακάτω μυστικά και δείτε πόσο θα ενθουσιαστείτε με τα βάρη. Θα σας βοηθήσουν να κάψετε λίπος, να διατηρήσετε τη μυική σας μάζα και να αποκτήσετε γράμμωση σε χέρια και πόδια.

 

1. Κρατήστε ημερολόγιο

Σημειώστε τους γάμους, τις διακοπές ή οποιαδήποτε ημερομηνία θα χρειαστεί να… επιδείξετε το σμιλεμένο σας σώμα. Έπειτα σημειώστε τουλάχιστον 2 ημέρες κάθε βδομάδα πριν τις συγκεκριμένες ημερομηνίες, που θα ασχοληθείτε με την ενδυνάμωσή σας.

2. Βάλτε υπενθύμιση

Ρυθμίστε την υπενθύμιση του κινητού σας, έτσι ώστε να σας ειδοποιήσει τις συγκεκριμένες ημέρες. Για οπτική ενθάρρυνση, αλλάξτε το background του κινητού ή του υπολογιστή σας και βάλτε την εικόνα μιας αθλήτριας ή ενός αθλητή για παράδειγμα, της οποίας το σώμα θαυμάζετε.

3. Ντυθείτε… αποκαλυπτικά!

Με το ντύσιμο θα δώσετε περισσότερη σημασία στη σιλουέτα σας και θα κάνετε περισσότερες επαναλήψεις αν μπορείτε να βλέπετε τις περιοχές του σώματός σας που δε σας ικανοποιούν.

4. Οργανώστε την ανταμοιβή σας

Κάθε φορά που είστε συνεπής με την προπόνησή σας, βάζετε 2 ευρώ στον… κουμπαρά σας! Μετά από μερικούς μήνες τακτικής προπόνησης θα έχετε ένα ποσό χρημάτων τέτοιο, ώστε να πάρετε ένα δώρο στον εαυτό σας – όπως π.χ. ένα καινούργιο μπλουζάκι σε μικρότερο νούμερο!

5. Φτιάξτε ένα οπτικό κίνητρο

Ζητήστε από ένα στενό σας φίλο να σας βγάλει μια κολακευτική φωτογραφία με το αγαπημένο σας αποκαλυπτικό ρούχο και βάλτε τη στο προφίλ σας στο facebook. Με αυτό τον τρόπο επιδεικνύετε την επιτυχία σας και παράλληλα αποκτάτε ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο για να μείνετε πιστοί στο σκοπό σας, κάθε φορά που κάνετε log in.

 

Το μυστικό

Οι περισσότερες γυναίκες φοβούνται να σηκώσουν βάρη γιατί νομίζουν ότι θα “φουσκώσουν”. Αυτό είναι ένας μύθος. Τα βάρη θα σας χαρίσουν γραμμωμένο σώμα και θα σας αδυνατίσουν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ