Πώς να κάψετε θερμίδες διασκεδαστικά!

Δεν χρειάζεται να κάνετε γιορτές στο γυμναστήριο για να διατηρηθείτε fit. Αυτές οι διασκεδαστικές ιδέες θα σας βοηθήσουν να κάψετε θερμίδες!

Κάντε πατινάζ
Όπου κι αν βρεθείτε, οι δήμοι σε όλη τη χώρα και τα μεγάλα εμπορικά κέντρα και πάρκα αναψυχής έχουν στήσει τα γιορτινά τους παιχνίδια. Όχι, δεν είναι ανάγκη να είστε από 8 εως 15 για να κάνετε πατινάζ, να ξεδώσετε στο τραμπολίνο και να “χτυπηθείτε” με χριστουγεννιάτικα τραγούδια!

-Dancing On Ice: Πρώτον, θα γελάσετε πολύ… Δεύτερον, δεν χρειάζεται να κάνετε χορογραφίες, ούτε φυσικά να περιμένετε με αγωνία τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής. Βάλτε τα πέδιλα και διασκεδάστε. Στην προσπάθειά σας να στηριχτείτε  θα νιώσετε αμέσως το αποτέλεσμα στους μυς.

30 λεπτά ice skating για αρχάριες καίνε 200 θερμίδες

-Τραμπολίνο: Είναι η πιο… ευχάριστη διασκέδαση που κάνατε ποτέ. Όσο “χοροπηδάτε” σαν παιδί στο τραμπολίνο, γυμνάζετε όλο το σώμα: από πόδια, χέρια, κοιλιά μέχρι γλουτούς.

Κι ενώ μπορεί κάποιος να κάνει τραμπολίνο προκειμένου να γυμνάσει το σώμα του και να έχει καλύτερη υγεία, λίγα λεπτά επάνω στο ελαστικό αυτό “δάπεδο” θα σας κάνουν να νιώσετε ευτυχισμένες και να αποβάλετε το στρες της ημέρας και την ένταση.

30 λεπτά αναζωογονητικό τραμπολίνο καίει 130 θερμίδες

-Christmas dance: Ο χορός είναι πάντα μια πολύ καλή αφορμή για διασκέδαση και γυμναστική. Η μουσική ρυθμίζει τα επίπεδα διέγερσής σας. Μια καλή ιδέα θα ήταν μάλιστα να χρησιμοποιήσετε κομμάτια που είναι ανεβαστικά στο ρυθμό, όπως ακριβώς αυτά των Χριστουγέννων για να μπείτε στο κατάλληλο mood.

Αν βγείτε, χορέψτε, λοιπόν. Αλλά κι αν δεν βγείτε ανεβάστε την ένταση και χορέψτε στο σπίτι σας.

30 λεπτά χορός καίει 160 θερμίδες

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ