vicky

20′ Body Lab- Miha Bodytec: Το δοκιμάσαμε! Καίει 1300 θερμίδες σε 20 λεπτά!

Κάντε τώρα μία ΔΩΡΕΑΝ προπόνηση κι εσείς!

Τι κοινό μπορεί να έχουν οι elite αθλητές όπως ο Usain Bolt και οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης; Όλοι τους προπονούνται στο Miha Bodytec για να αποκτήσουν περισσότερη δύναμη, περισσότερη ταχύτητα, αντοχή και ευλυγισία και να αυξήσουν την απόδοσή τους. Εάν θέλετε κι εσείς να γυμναστείτε όπως εκείνοι είναι στη διάθεσή σας το πρόγραμμα 20′ Body Lab- Miha Bodytec! Με προπόνηση 20 λεπτών καίτε 1300 θερμίδες και είναι σαν να έχετε γυμναστεί 3 έως 5 ώρες στο γυμναστήριο! Δεν είναι τέλειο;

body

Τι είναι το 20′ Body Lab- Miha Bodytec

Ο Κωνσταντίνος Koυμής, τελειόφοιτος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσσαλονίκης AΠΘ, πτυχιούχος προπονητής διπλώματος UEFA B’, με πολυετή εμπειρία στον επαγγελματικό αθλητισμό καθώς στο ποδόσφαιρο, με εξειδίκευση στην εργομετρία και στην εργοφυσιολογία και κάτοχος πτυχίου Basic Training of EMS της Miha Bodytec μας εξηγεί ότι “το μηχάνημα Miha Bodytec, το οποίο πήρε το πρώτο βραβειο καινοτομίας για το 2016, είναι ένα σύστημα ηλεκτρομυοδιέγερσης με το οποίο γυμνάζονται ταυτόχρονα 650 μυικές ομάδες και κάνει 85 μυικές συσπάσεις το δευτερόλεπτο. Είναι απολύτως ασφαλές, δεν επιβαρύνει τις αρθρώσεις ή οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας που έχετε ενώ δεν επιβραρύνει κάποιον τραυματισμό.» Οι μόνοι που θα πρέπει να το αποφεύγουν είναι οι εγκύες και τα άτομα με βηματοδότη.

kon

Ο Κωνσταντίνος Koυμής

Πώς γίνεται

Η προπόνηση διαρκεί 20 λεπτά και πραγματοποιείται μία φορά την εβδομάδα. Μία προπόνηση αντιστοιχεί σε 3 έως 5 ώρες στο γυμναστήριο. Η πρωτοποριακή αυτή μέθοδος δρα σε βάθος κάτω από την επιφάνεια ολόκληρου του σώματος και τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την 4η κιόλας συνεδρία με το μηχάνημα Miha Bodytec.

Ποια είναι τα οφέλη από το πρόγραμμα 20′ Body Lab- Miha Bodytec

Αυτή η πρωτοποριακή εκγύμναση για μέση και πλάτη, αλλά και για όλο το σώμα, είναι βασισμένη σε επιστημονικά δεδομένα και μελέτες. Αν είστε αρχάριοι μπορείτε να δυναμώσετε γρηγορότερα από ότι με μια συμβατική προπόνηση, γυμνάζοντας ταυτόχρονα όλες τις μυϊκές ομάδες! Επιπλέον:

• Δεν επιβαρύνει παλαιότερο τραυματισμό και δεν τραυματίζεστε.
• Συμβάλλει στην απώλεια βάρους και σωματικού λίπους.
• Αυξάνει τη μυική δύναμη και μάζα.
• Ενεργοποιεί τον μεταβολισμό.
• Αντιμετωπίζει κυτταρίτιδα και μυική χαλάρωση.
• Βελτιώνει τον νευρομυικό συντονισμό.
• Αυξάνει την ευκινησία του σώματος.
• Προσφέρει ευεξία και ενέργεια.

Τα αποτελέσματα είναι μετρήσιμα!

Το Miha Bodytec αποτελεί τη μοναδική μορφή εκγύμνασης, η οποία αυξάνει την απόδοση μέσω ταχύτερης κίνησης. Σε πρόσφατη έρευνα δείτε τι έδειξαν οι αριθμοί:

Παρατηρήθηκε αύξηση της απόδοσης στο 84% των συμμετεχόντων.

Η μέγιστη δύναμη αυξήθηκε ήδη μετά από 4 συνεδρίες εκγύμνασης κατά 17%.

Το 71% των συμμετεχόντων παρουσίασε εμφανή βελτίωση στην αντοχή.

Μετά από μόλις 12 συνεδρίες εκγύμνασης οι δείκτες δύναμης-αντοχής αυξήθηκαν κατά 108%.

Η μέγιστη απόδοση αυξήθηκε κατά 30% μετά από μόλις 4 εβδομάδες.

Η ταχύτητα μυϊκής συστολής αυξήθηκε σε ποσοστό 22% κατά μέσο όρο.

Ακόμα και η μυϊκή ισχύς των δύσκολα εκγυμναζόμενων εν τω βάθει μυών του κορμού αυξήθηκε σε ποσοστό έως και 74%.

Οι παραπάνω τιμές υποδεικνύουν ότι η εκγύμναση ολόκληρου του σώματος είναι κατά 40% πιο εντατική από την κλασική προπόνηση δύναμης με βάρη!

Που θα βρείτε το πρόγραμμα 20′ Body Lab- Miha Bodytec

Μπορείτε να γυμναστείτε με το πρωτοποριακό πρόγραμμα 20′ Body Lab- Miha Bodytec στο Κολωνάκι, Kαρνεάδου 22, τηλ.: 2130384094 και στο νέο γυμναστήριο στην Γλυφάδα, Αγγέλου Μεταξά 20, στον 1ο όροφο του εμπορικού κέντρου Δόρυσα, τηλ.: 213 0367361.

Το μυστικό

Η πρώτη συνεδρία είναι για σας ΔΩΡΕΑΝ! Κάντε μία ΔΩΡΕΑΝ προπόνηση και αλλάξτε το σώμα σας από τον πρώτο κιόλας μήνα! Καλέστε για να κάνετε το πρώτο σας δοκιμαστικό πρόγραμμα 20′ Body Lab- Miha Bodytec στα τηλέφωνα των δύο γυμναστηρίων σε Γλυφάδα: 213 0367361 και Κολωνάκι: 213 0384094. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα τους στο facebook!

Φίλια Μητρομάρα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ