ΑΦΘΟΝΙΑ – ΠΛΟΥΤΟΣ: Το πιο εναλλακτικό ΠΑΚΕΤΟ διακοπών στον Πόρο, στις 19-22 Ιουλίου

ΑΦΘΟΝΙΑ – ΠΛΟΥΤΟΣ: Το πιο εναλλακτικό ΠΑΚΕΤΟ διακοπών στον Πόρο, στις 19-22 Ιουλίου. Σεμινάριο αυτοβελτίωσης και ευζωίας σε υπέροχο ξενοδοχείο με τυρκουάζ παραλία, με εισηγητές τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και τον Χάρη Παπαδόπουλο.

Όταν συνδέεστε με τη δύναμη μέσα σaw, γίνονται θαύματα! Στο 4ήμερο σεμινάριο στον Πόρο, όπου θα συνδυάσετε διακοπές με ένα εξαιρετικό σεμινάριο αυτοβελτίωσης (αφθονία-πλούτος-μακροζωΐα), θα μάθετε τις τεχνικές για να επιτρέψετε τα θαύματα να έρθουν στη ζωή σας! Θα είναι σίγουρα οι πιο..επωφελείς διακοπές σας.

Αν θέλετε να αλλάξεις μέσα – έξω, κάντε τώρα την εγγραφή σας. Κι όπως έχει πει ο Κομφούκιος: “Αν θέλετε να ζείτε μόνιμα ευτυχισμένοι, πρέπει να αλλάζετε.. Γιατί τα καλά πράγματα συμβαίνουν όταν είστε έτοιμοι να αλλάξετε.”

ΑΦΘΟΝΙΑ σε υγεία, χρήματα, θετικά συναισθήματα, υλικά αποκτήματα, επιτυχημένες σχέσεις, φιλικές, ερωτικές, επαγγελματικές. Ήρθε ο καιρός να γίνει κυρίαρχη η ΑΦΘΟΝΙΑ στη ζωή μας, να ζούμε με ΑΦΘΟΝΙΑ και ΠΛΟΥΤΟ συναισθηματικό, προσωπικό για να δημιουργήσουμε τη ζωή που θέλουμε.

Το σεμινάριο αυτό είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να σας διδάξει ότι αλλάζοντας τρόπο σκέψης θα καταφέρετε να εξασφαλίσετε επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Θα αναβαθμίσετε την πραγματικότητα για να δημιουργήσετε χώρο για σχέσεις, καριέρα και σκοπό στη ζωή την οποία θέλετε να οραματιστείτε.
Όσον αφορά τον πλούτο, η οικονομική αφθονία δεν είναι τίποτα περισσότερο από την κατοχή των απαραίτητων ενεργειακών εργαλείων για να ολοκληρώσετε την αποστολή σας ή τους στόχους μας σε αυτή τη Γη. Για να λάβετε τα σημαντικά συμπαντικά εργαλεία προς την αυτογνωσία προκειμένου να χρησιμοποιήσετε το δυναμικό σας θα μάθετε:

Στο σεμινάριο Αυτοβελτίωσης:

Πώς να καθαρίζετε πιθανά εμπόδια
Πώς να καθορίζετε τις προθέσεις σας και να φτιάχνετε ένα σχέδιο
Πώς να ακολουθείτε τις ιδέες σας προκειμένου να επιτυγχάνετε
Στο Σεμινάριο Ευζωίας, Διατροφής, Αντιγήρανσης:

Τα μυστικά για μια ευτυχισμένη ζωή, γεμάτη υγεία και ευζωία
Ποια διατροφή θα σας τροφοδοτεί με υγεία και λάμψη, για πάντα
Με ποιους αντιγηραντικούς τρόπους μπορείτε να καταπολεμήσετε ο,τι σας γερνάει (σωματικά ή ψυχικά)

Στο Section Pilates:

Αν θέλετε να αποκτήσετε μια «ευφυή» κίνηση του σώματος, να συνδέσετε μυαλό, σώμα και πνεύμα και να κατακτήσετε έναν πιο συνειδητό τρόπο ζωής δοκιμάστε να κάνετε Pilates. Βελτιώστε τη λειτουργικότητα του σώματός σας σε οποιοδήποτε επίπεδο και αν βρίσκεται, μάθετε να προσφέρετε χαρά και φρεσκάδα στο σύστημά σας και βελτιώστε την ποιότητα της ζωής σας.

Που θα μείνετε

Στον Πόρο θα έχετε καταπληκτική διαμονή με πρωινό σε ξενοδοχείο στο καλύτερο σημείο του Πόρου, με ιδιωτική παραλία, για την τέλεια χαλάρωση! Το ιδανικά σχεδιασμένο πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα σε όλους να απολαύσουν τη χαλάρωση, την ολιστική αρμονία, την ευεξία και την υγεία σε συνδυασμό με την ιδανική διατροφή και τη διασκέδαση.
Κόστος συμμετοχής για το 4ημερο σεμινάριο στον Πόρο στις 19-22 Ιουλίου, στην εκπληκτική τιμή των 550 ευρώ/άτομο.

Στην τιμή περιλαμβάνεται

η παρακολούθηση του σεμιναρίου
διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με θέα προς τη θάλασσα
και πρωινό καθώς και ο ΦΠΑ 23%.
Η επιβάρυνση για μονόκλινο δωμάτιο είναι μόλις 35 ευρώ ανα βραδιά. Θα εφαρμοστούν πλήρως όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Κρατήσεις θέσεων: Ζωή Παπαδόπουλου 6944144117

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ