Τα 3 πιο συνηθισμένα λάθη που βλάπτουν την υγεία σας χωρίς να το καταλαβαίνετε

Αυτά είναι τα 3 πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουμε όσον αφορά την υγεία μας!

1 Επιλέγετε προϊόντα χωρίς γλουτένη

Το να μειώσετε την πρόσληψη γλουτένης στη διατροφή μπορεί να σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε τα φουσκώματα ή τη δυσκοιλιότητα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι ακόμα και τα πιο ανθυγιεινά προϊόντα, βγαίνουν πλέον και σε gluten-free έκδοση. Η απουσία γλουτένης από μία τροφή δεν την κάνει απαραίτητα υγιεινή οπότε πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις διατροφικές επιλογές σας.

2Δεν κάνετε αποτοξίνωση από το κινητό σας

Το κινητό σας και κατ’ επέκταση τα social media, είναι ένας θαυμάσιος τρόπος να επικοινωνείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να βλέπετε πράγματα που σας ενδιαφέρουν και να εργάζεστε. Ωστόσο η εκτεταμένη χρήση του μπορεί να εξαντλεί τα αποθέματα ενέργειάς σας, να επηρεάζει το πρόγραμμα του ύπνου σας και να σας προκαλεί στρες. Προσπαθήστε να εντάξετε στο πρόγραμμά σας κάποιες ώρες detox την εβδομάδα, όπου θα αποσυνδέεστε από το κινητό και τις υποχρεώσεις του.

3 Δεν ακούτε τα προειδοποιητικά σήματα που στέλνει το σώμα σας 

΄Οταν έχετε ένα πιεστικό καθημερινό πρόγραμμα και ωράριο, είναι σύνηθες να αγνοείτε τα μηνύματα που στέλνει ο οργανισμός σας. Την επόμενη φορά που θα έχετε πονοκέφαλο, ή που θα νιώθετε αδυναμία, κάντε ένα βήμα πίσω και δώστε χρόνο στον εαυτό σας να ανακαλύψει την αιτία του προβλήματος- πριν αυτό εξελιχθεί σε κάτι μεγαλύτερο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ