zodiac

Αστρολογικές προβλέψεις από 25-31.5.2020

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, στροφή στην οικογένεια και σε πιθανές συζητήσεις μέσα σε αυτήν πραγματοποιείς αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή να περνάει στον Καρκίνο στις 28.05 δίνοντάς σου την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις θέματα που μπορεί να υπάρχουν μέσα στο σπίτι. Είναι σημαντικό να διαχειριστείς με ψυχραιμία και κατανόηση τις όποιες εντάσεις καθώς ρίχνοντας τους τόνους θα μπορέσεις να ξεφύγεις από συναισθηματικές εξάρσεις. Παράλληλα θα καταφέρεις να δώσεις τις απαραίτητες λύσεις ώστε να ανακουφίσεις το οικείο περιβάλλον από πιθανά προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, η διάθεση για επικοινωνία αλλάζει καθώς ο Ερμής από τις 28.05 περνάει στον Καρκίνο και σε οδηγεί κοντά στα πρόσωπα που είναι στο στενό σου περιβάλλον και εμπιστεύεσαι. Οι συμβουλές που θα σου δώσουν θα είναι ιδανικές και μπορούν να σε βοηθήσουν να ξεφύγεις αποθέματα που πιθανά σε απασχολούν και σου δημιουργούν ανασφάλεια. Αξιοποίησε την ευκαιρία για να γνωρίσεις νέα πρόσωπα και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη όμως οι σκέψεις σου επικεντρώνονται σε ζητήματα που σου δημιουργούν ανασφάλεια και μπορεί να σε οδηγούν στο πείσμα και την αδιαλλαξία. Αυτό θα επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις σου εν γένει γι’ αυτό θα καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στη συμπεριφορά και στον τρόπο έκφρασης των σκέψεων σου. Είναι σημαντικό να μπορούν οι άλλοι να εμπιστευθούν σε σένα πράγματα χωρίς να είσαι απόλυτος και αυστηρός απέναντι τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, με τον Ερμή να περνάει στο ζώδιό σου στις 28.05 σου δίνεται η ευκαιρία να βγεις από την εσωστρέφεια και να εκφράσεις με δυναμισμό απόψεις και σκέψεις που έχεις. Φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό και τη διάθεση να γίνεις εριστικός καθώς θα επηρεάσουν αρνητικά σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου. Άλλωστε αυτό που θέλεις να πετύχεις είναι να εκφράσεις αυτά που νιώθεις και να υπάρξει κατανόηση από τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, η εσωστρέφεια μπορεί να κυριαρχήσει από τα μέσα της εβδομάδας καθώς ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο στις 28.05 και ανακινεί αναμνήσεις και τραύματα του παρελθόντος που θολώνουν τις σκέψεις σου. Είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός στην καθημερινότητα και σε πιθανές συζητήσεις που μπορεί να υπάρχουν καθώς τα λάθη είναι πιθανά και τελικά μπορεί να εκτεθείς. Το ένστικτό σου είναι ακατανίκητο γι’ αυτό μην χάσεις την ευκαιρία να το εμπιστευτείς και να προχωρήσεις με βάση αυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, με τον Ερμή να περνάει στον Καρκίνο στις 28.05 σου δίνεται η ευκαιρία να αναπτύξεις στο φιλικό περιβάλλον πιθανές ιδέες και προτάσεις που έχεις. Είναι γεγονός ότι θα εντυπωσιάσεις με τον τρόπο που σκέφτεσαι και δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα βρουν άκρως ενδιαφέρουσες τις ιδέες σου. Φρόντισε να αξιοποιήσεις πιθανές γνωριμίες που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στους στόχους και στις φιλοδοξίες σου.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, η αισιοδοξία και το κέφι είναι στα ύψη λειτουργώντας βοηθητικά σε καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν και να σου δημιουργούν άγχος. Έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος απολαμβάνοντας τις στιγμές και την χαρά που σου προσφέρουν. Διασκέδασε με την ψυχή σου και άφησε πίσω τις όποιες εντάσεις που μπορεί να υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο στις 28.05 και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που έχεις κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα. Είναι σημαντικό για εσένα να αναπτύξεις τις φιλοσοφικές σου αναζητήσεις και να έρθεις σε επαφή με αντικείμενα που σε εξελίσσουν σαν προσωπικότητα. Θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος διασκεδάζοντας και χαλαρώνοντας μαζί τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, με τον Ερμή να περνάει στον Καρκίνο στις 28.05 εντείνονται οι ανασφάλειες και αυτό εκδηλώνεται απότομα και εριστικά στο περιβάλλον που κινείσαι. Φρόντισε να περιορίσεις τον εκνευρισμό που σου δημιουργούν και να δώσεις έμφαση σε ό τι σε φοβίζει καθώς εκεί βρίσκεται η λύση της υπερέντασης σου. Παράλληλα αξιοποίησε την ανάγκη για επικοινωνία για να αποφύγεις την εσωστρέφεια που θα δεν θα βοηθήσει την ψυχολογία σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο στις 28.05 και έχεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις τις σκέψεις και τις απόψεις σου. Παράλληλα όμως δεν θέλεις να δυσαρεστήσεις τους άλλους και αυτό μπορεί να οδηγήσει στο να συμβιβαστείς με προτάσεις ή ιδέες άλλων που τελικά δεν σε ικανοποιούν. Η ανάγκη για αρμόνια δεν πρέπει να υπερισχύσει των προσωπικών σου διαθέσεων γιατί θα έρθει η στιγμή που θα ανακαλύψεις ότι δεν είσαι ευχαριστημένος με τον εαυτό σου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, ο δυναμισμός και η γενναιοδωρία σου δεν αμφισβητούνται καθώς η διάθεσή σου είναι στα ύψη και αυτό γίνεται άμεσα εμφανές σε όποιο περιβάλλον και αν κινείσαι. Με τον Ερμή να περνάει στον Καρκίνο στις 28.05 στρέφεις η σκέψη σου στην καθημερινότητα και σε πιθανά σχέδια οι υποχρεώσεις που σου δημιουργούν άγχος. Αξιοποίησε την γρήγορη αντίληψη που έχεις για να επιλύσεις ότι σε προβληματίζει με αρμονικό τρόπο.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, η διάθεσή σου ανεβαίνει καθώς επικεντρώνεσαι σε δημιουργικές ασχολίες και καλλιτεχνικά ζητήματα που σου δίνουν χαρά. Φρόντισε βέβαια να περιορίσεις τις υπερβολές καθώς με τον Ερμή να περνάει στον Καρκίνο στις 28.05 εκδηλώνεις σε έντονα τη διάθεση να γίνεις στο επίκεντρο όπου κι αν βρεθείς και αυτό μπορεί να κουράσει ή να ενοχλήσει τους γύρω σου. Το εξάγωνο του Άρη στο ζώδιό σου με τον Ουρανό στον Ταύρο στις αρχές της εβδομάδας σε βοηθά να πάρεις πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου που μπορεί να έχουν ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα για σένα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ